Gå til innhold

Vision84

Members
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Her er min favoritt. Har lykkes bra med denne. CDC i kropp.
  2. Ville prøvd å kommet meg opp i Rostadalen. Rostadelva har ørret, røye og harr å tilby og er en skikkelig fiskerik elv.
  3. Jeg har kjøpt fra Rio, du får den for 100 kr spola. Er etter min erfaring noe surr det derre fluorocarbon styret. Sena krøller seg etter en fisk eller at du har strekt den en gang! Styr unna !
  4. Vet ikke om vi prater om samme sted her... Det er jo som regel 10 vann som heter langvann Fjellet jeg skal på heter Manfjellet. Hytta du tenker på Robin heter kanskje Hangen ? ( ligger akkurat på tregrensa ) Kjenner han som eier hytta. Men uansett så blir det sinnsykt deilig å dra noen feite røyer
  5. Kan ikke gi deg svaret på hva slags døgnflue det kan være. Men er litt interessert i hva slags forhold det var der oppe. Hvor var du ? Lå det mye snø ennå ? Var det kaldt ? Er veldig mye oppi de traktene så hadde vært artig og høre. Skal dit en tur til helga. ( Langvann hvis det er kjent for deg )
  6. Var en tur i Hallingdalselva 26.06.05. Tok denne ørreten på en Aurivillii imitasjon. Klekket masse vårfluer, døgnfluer ( Aurivillii, Baetis, H. Sulphurea) Er anbefalt å ta en tur oppi elva der de neste dagene.
  7. du får kjøpt smøremiddel til sneller. Spør i butikken.
  8. Det finnes også en annen vårflue ved navnet Glyphtaelius puncato-linneatus som er nesten like stor som P. Grandis. Det som er fosrskjellen fra P.Grandis er at kroppen er noe brunere i fargen. Hvist jeg ikke tar helt feil så tror jeg den klekker litt senere på sommeren.
  9. Tundra Outdoor i hvertfall
  10. Sett til 1000 kr ? Tror ikke det kan bli rare greiene. Prøv på G-sport. .png' alt=':lol:'> Jeg har ikke peiling, eller Vision har ett nybegynnersett, tror det ligger på rundt 2000 kr. Det er ikke så dumt.
  11. ja faktisk ! og den kommer fort ! Har skjedd meg noen ganger... blir vant til det... hehe
  12. Ja det er små lommer i de store lommene. Jeg får plass til 6 fluebokser ( og noen fler har du vel ikke... ) i min chestpack. Da snakker jeg bare om den midterste lomma. Tight ? Ja det vil jeg si, du har 5 stropper å dra i. Har fisket i mye regn med den og vann er ikke noe problem.
  13. Jeg har også den stikka. Har hatt den i 3 år nå og er fremdeles veldig godt fornøyd med den. Ser heller ikke noen form for slitasje på "nebbet" og det er jo utrolig ! Virker som noen veldig solide stikker. Anbefalt !
  14. Klekket sparsomt med H. Sulphurea i ettermiddag. Varte i 20 min.
×
×
  • Opprett ny...