Gå til innhold

Worldmaster

Members
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

53 Excellent

Nylige profilbesøk

912 profilvisninger
  1. Ønsker resultatet presentert med intervaller, gjerne med konfidensintervall med 95% sikkerhet :-)
  2. Ser at det muligens er meg. Det kan skyldes to ting, stoppet etter to svar da jeg oppdaget at det ikke var muligheter for å vinne 5 flax lodd, eller at det rett og slett gikk meg hus forbi. Men det er rettet opp nå, med og uten flax lodd. Makan til surmuling, skulle tro JB var en del av aktørene bak Fishspot/Hooked/Hemsilagjengen
  3. Det er ikke abstrakt André, det er bare trist
  4. Jeg vil her føye til plystring som også er en aktivitet hvor kapitalismen ennå ikke har lagt sin klamme hånd over ::-) Her kan man jo både gå og plystre samtidig, dette er viktige egenskaper i forhold til multitasking. Egenskaper som obskure HR folk setter stor pris på :-) Det er også en aktivitet uten noen form for friskus estetikk med hensyn til klær og utstyr.
  5. Dette kan vel også sies om fluefiske, bare at pappvin erstattes med boksøl, og hveteboller med knakkpølser
  6. Er redd man ser det samme med sykkel som med golf. Noe både kreti og pleti bedriver. Birken er vel overtatt av mellomledere slik at skal man kunne skryte på seg noe så må man nok utelands for å bedrive aktivitetene sine.
  7. Nå må vi skille snørr og bart her. Loomis var og er ikke noe mer enn ei wannabestang. Forsøker å ikle seg premiumstengenes klær. De røpet seg skikkelig med f.eks rare farger på surringene. Loomis vil aldri ble noe annet enn et wannabebrand. Nå er dette ikke et spørsmål, men en konklusjon.
  8. Vil dere legge ut info om hvor krokene er produsert? Vet at det er mange brands i forhold til produsenter.
  9. Her tror jeg svaret vil være red tag, the harr version :-)
  10. Jeg spurte Lars (kasteguru), og ikke deg Tom (kastenisse)
  11. Har nettopp kjørt Hemsedal og Gol. Her råder det totalt kaos. Måtte bestikke folk for i det hele tatt komme noen vei. Folk med Simmsutstyr ble fraktet vekk i pansrede kjøretøyer.
  12. For å være erlig, dette er bare trist. En gjeng havlgamle mannfolk som kaster bort en weekend sammen for å binde fluer. Har holdt på i 25 år og for å si det mildt er jeg dritt lei. Hver flue er et ork.
  13. Sykkelstier (ofte kombinerte med gangvei), er for de som sykler under 10 km/t. Sykler du over 10 km/t skal du sykle på veien.
×
×
  • Opprett ny...