Gå til innhold

PEJ

Members
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av PEJ

  1. Folk som setter garn burde kanskje hatt en slik prøve. Mye surr på den fronten.
  2. PEJ

    Randselva 2015

    Kom akkurat hjem til Oslo nå. Superklekking!! Satt ny pers på tørt med denne på 1,3 kg.(C&R) Og første gang jeg er i denne fantastiske elva! GØY!!!
  3. Jepp. Har den komboen. Det funker bra det:)
  4. Ja, kanskje jeg rett og slett har blandet for tykt. Den er dog nærmest vann, men kan nok prøve meg litt frem med noe mer i blandingen. Når det kommer til rødsprit så var det ikke store forskjellen mellom den og den bubble burster. Sistnevnte brukte jeg rett og slett ved en tilfeldighet, men resultatet ble det samme som ved rødsprit.
  5. Ja, gudene vet. Har tatt høyde for fingermerker, men det er mulig det er noe som reagerer på hverandre. Har dog prøvd både Flexcoat og threadmaster med og uten rødsprit/bubble burster. Jeg mistenker at det er noe med den Gossamer silke tråden. For meg virker den noe gammel og ryker relativt lett.(kjøpt på ebay) Litt vanskelig å vite om det er normalt eller ei, ettersom jeg aldri har surret med silke før. Får prøve noen test-surringer med UP epoxy imorgen og se om det blir noe bedre.
  6. Har laget noen gjennomsiktige surringer med hvit silke. Blandet epoxyen med booble buster. Prøvde også med rødsprit. Begge deler gjorde at selve tråden ble gjennomsiktig. MEN selve tråden blir seende litt møkkete ut på ulike områder. Det er da hvit silke på hvit klinge. Noen som har opplevd noe liknende? Har dessverre ikke bilde P
  7. Jeg bare sendte han en mail. Så får du konfirmert bestillingen og mottar en paypal link. Her er mail: Mark Williams < info @ taniwharodworks.com>
  8. Ikke no tullball. Han er Joel Lemke sin europeiske salgsrep. Betaler via paypal, ja:)
  9. £24.80 var prisen for frakt 4 stk med lengde på 80cm. Passer til 4-delt 9´er stang. Prisen blir dyrere hvis du går over 90cm(?) eller noe. Husker ihvertfall at han anbefalte meg å bestille under 90 cm lengde på tubene...
  10. Det var ikke så gal pris, synes jeg og huske! Skal se om jeg finner akkurat hva jeg betalte.
  11. Han her er billig og har rask levering fra England. Hyggelig type også! https://www.etsy.com/no-en/listing/215539137/rod-tube-aluminum-alloy-2-50mm-any?ref=shop_home_active_1 Jeg har 4 stk fra ham. De sorte er nok hakket penere/finere enn de i sølv. Ingen logo eller andre styggsaker:)
  12. Fikk tre blanks fra Rod Geeks idag jeg også! Er enig med deg med den skjøten. Ser ikke spesielt bra ut på hvite og lyse stenger. Bestilte en hvit, lyseblå og en "hot orange".(#5,6,7) Finishen er dog helt strøken. Nå blir det karneval-stenger! Skal bare gjøre ferdig en Quickline først. Det blir stang nr 2. Du verden som denne stangbygger hobbyen er morro!!
  13. Fine surringer! Ikke mye slurv der:)
  14. Kult. Takk. Hva bruker du til fortynning?
  15. Hei. Tenker å lage gjennomsiktige guidewraps (silke, hvit) på en stang nå. Har aldri gjort det før. Har søkt litt på nettet og funnet ulike fremgangsmåter, men ingen ideelle. Noen som har noen tips? Mvh Per Erik
  16. Heisann. Jeg har litt problemer med å finne ryggraden på de tre nederste delene av en fire-delt stang. Den øverste er ikke noe problem. Noen tips om hvordan jeg kan finne disse?
  17. I feber-rus bestilte jeg 5 stangringer av str 1,2,3,4,5. Litt usikker på hvorfor, men jeg tok med en reservespole til en Hardy Ultralight #4, som jeg på ingen måte har. Noen som er keen?
  18. Neida. Ikke forvirrende, men veldig gøy!
  19. Jepp, Den "Kom i gang med stangbygging" - tråden var genial. Spesielt globalflyfisher var veldig lærerik . Har ikke motatt blanks enda, men alt annet er på plass. Så jeg sitter og tripper litt. Kjøpte rett og slett et slikt nybegynnersett med verktøy fra Mudhole. Det får rekke i første omgang. Ellers fant jeg ut at det var morsomt å lete rundt etter stangringer, toppringer, snellefester osv. Gleder meg som et barn til blanks kommer!
  20. Da sjekker jeg i belastningstesten! Tusen takk for svar!
  21. Hei. Jeg er i ferd med å bygge min første fluestang. Det blir en 9´ #5 MHX i første omgang. Etter å ha lest div. lektyre om stangbygging så ble jeg noe overrasket over anbefalingen av Mudhole/MHX ang. antall stangringer. De anbefaler 11 (LDF), i tillegg til toppring. Jeg synes det hørtes litt mye ut, eller tar jeg feil? Mvh Per Erik Her er info: http://www.mudhole.com/Rod-Building/MHX-Fly-Blanks/MHX-F905-4-MHX-Fly-Rod-Blank
×
×
  • Opprett ny...