Gå til innhold

Stiannico

Members
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stiannico

  1. Tenkte meg ut en tur i morgen tidlig. Noen steder som bør bli testa?
  2. Hei! Har starta å få dreisen på fluekastinga nå! Vært ute noen turer i Skjeberg området;) Har fått null fisk, null følge fisk!!! Har fisket med sildeimitasjoner, reker, kutlinger, det meste egentlig... Er det noen som vil dele noen tips? Hvordan drar dere inn? Åpent for alt av forslag!
  3. Tusen takk for svar! Da skal det prøves!
  4. Hoy! Noen som har noen hot spots dem vil dele på pm? Har fiska rundt Moss, hvaler og Karlsøya den siste tiden, og nada fisk! Og hvilke fluer og fortom bør brukes på denne tiden? Har fisket med reker og silde imitasjon...
  5. Stiannico

    Kaste med flue!

    Hei igjen! Jeg har gått til innkjøp av en fluefiskepakke på m&m fiske her i byn! Suveren butikk! Så til spørsmålet: er det noen her inne som vet om noen som holder kursing i kasting? Jeg prøvde så vidt litt i stad å kaste, men fant veldig fort ut at her trenger jeg hjelp! Jeg holder til i Fredrikstad traktene!
  6. Takk for svar alle sammen! Synes det er vanskelig å velge siden det litt inn stramma budsjett for en student
  7. Den er grei! Får titte litt rundt Takk for svar!
  8. Skal fiske etter sjøørret i sjø!
  9. Stiannico

    Fristen er for stor!

    Hei godt folk! Jeg har fisket i snart 15 år med haspel etter sjøørret etc. Har så vidt prøvd litt med flue tidligere, men det ble med det. Men nå som høsten presser seg godt på kommer lysten til å begynne ordentlig med flue. Så er det noen der ute som har noen anbefalinger til stang, snelle og sene til en 20 åring student? Mvh Stian
  10. Prøvde litt flue også litt sluk, var nada niks! Så ikke noe heller, men var ikke lett å se noe i dem bølgene heller! Beste fiske for meg var i slutten av januar og ut i februar
  11. Noen som har vært ute i Moss i det siste? Lurte på en tur ut i kveld rundt radio'n! Mvh Stian :-)
  12. Helt sikkert gjort mye feil, men jeg har har faktisk bare fått 2 der ute. Jeg har fått veldig mye i skjeberg/Halden. Men på hvaler har jeg aldri hatt noe godt fiske.
  13. Jeg har fisket masse på hvaler, har også hytte der. Men jeg har bare fått 2 sø der ute gjennom mine 19 år..
  14. Hadde en bra start i januar, men nå har det bare dabbet og blitt bomtur på bomtur.. Prøv alt mulig forskjellige innen sluk, fluer, biotoper, flo/fjære. Hvis noen vil dele 1 eller 2 gromplasser, så gjerne send en PM. Bor i fr.stad, fisker fra Moss til svenskegrensa!
  15. Tenker meg en tur ut ved radio'n på jeløya i morgen tidlig, hvor burde jeg begynne? Er jo ikke så lite der når man kommer ned til vannet, der kan man jo gå både til høyre og venstre, er gått til høyre en gang før, men så bare som var oppe.
  16. Okei! Takk for svar får prøve på utsiden i morgen i steden.
  17. Noen som vet om det ligger is i kjellandsvik?
  18. Gullholmsundet, hva annet sjøørret får man der?
  19. Var en tur på bevø i morges, ble en på 1,3. Min største så er fornøyd nå
  20. Takk for svar! Vanskelig å bestemme seg gett
  21. Noen som har trua på kveld/natt fiske i disse tider?
  22. Rop ut hvis noen vil ta en tidlig tur i løpet av uka som kommer på jeløya, blir å denge sluk for min del pga ryggen spiller ikke på samme lag som meg for tiden..
  23. God tur og skitt fiske! Gi oss en tilbakemelding på hvordan det ble :-) vært ute to dager på råd på jeløya nå, uten å ha hatt på noe..
  24. Jeg kjørte forbi kjellandsvik og over kanalen, så ut som det begynte å frosne til. Var ute ved radio'n også, der var det helt fritt for is.
×
×
  • Opprett ny...