Gå til innhold

Jørgen Smith

Members
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Nylige profilbesøk

1 143 profilvisninger
  1. Jeg mener siden dere hele tida kupper mine tråder med en SKÆVVENS og annet tull synes jeg at jeg må få lov til å spørre? Eller synes du ikke det heller? Be cool maaaan.... :-)
  2. @THJ Er du og Eliza kjærester? Saaaant? :-)
  3. @Eliza Nå skjønner jeg faktisk ikke en dritt av hva du skriver. Kan du snakke Norsk?
  4. @Lars Di jævla FANT assååååå......åååååh..... :-) 68 meter du lissom, hæ? Jeg klarte 59 i dag. Bevis det din RAKKER! Maaakan tell skryyyt :-)
  5. @THJ Du beklager i øst og i vest....hiiiii :-) Du kan da ikke holde på med det til stadighet, hva? Du må lese igjennom det du skriver vet du før du eksponerer det. Dårlig humør skal da ikke gå utover forumet veeeel..... :-)
  6. Teite og teite fru blom. Jaaaa, jeg følte at den var mynta på meg. Men om du leser bittelitt mellom linjene så ser du plutselig en åpenbaring i teksten min THJ. Det er ikke så dummelum allikevel :-). Det kan ligge meget dype meninger i en enkel setning. Som sagt. Drit i hva fisken mener. Den årner seg sjøl... :-)
  7. Moderator? Her skrives det regelrett at det er greit å plage fisk ved å fiske den! Nå går det over alle grenser her...assååå....? Anyone?.... :-)
  8. Fra hvor i elva mista du den? Den kan jo bare drive nedover....
  9. Good shit :-). Jeg lover å svømme ut dersom jeg ser den.... :-)
  10. Hei Swede... Jeg skal oppover i morgo. Skal holde alle glugger åpne for deg. Så jævla surt å miste da... Hittelønn kan være at jeg er så frekk at jeg tillater meg å prøve et par av deres eminente fluer før jeg leverer tilbake :-)
  11. Kan ikke dere følsomme fiskere synes sååå synd på "elgen" at dere slutte å skyte den da? Hadde vært mitt mekka å ha heeele rena-elva og hemsil og totalt aleine. Meld dere ut folks. Stem nei til plaging og fisking av fisk :-)
×
×
  • Opprett ny...