Gå til innhold

Vandreren

Members
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Vandreren vant dagen sist 24. februar 2020

Vandreren hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Nylige profilbesøk

753 profilvisninger
  1. Vandreren

    Solgt

    Solgt
  2. Hjelp en fluebinder i nød, dersom du har noe av dette liggende! Pris blir vi helt sikkert enige om. Ta gjerne kontakt på liumandreas@gmail.com.
  3. Vandreren

    Bindeutstyr, div

    En jobb jeg ikke unner noen, er endelig unnagjort. Jeg har ryddet grundig i bindeutstyret for første gang på 23år. Det viste seg dermed at jeg hadde endel til overs, så det går an å se om en finner noe av interesse her: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=81964318&myad=81964318 - A
  4. En trofast følgesvenn gjennom noen år selges. Dette er en myk og dyp, men fantastisk morsom fluestang i den rette (rolige) hånden. De siste par årene har den stått ubrukt, ettersom raskere stenger har tatt over for min del. Før salg vil jeg pusse over håndtaket med superfint sandpapir, og tørke av stangen. Det er lett å se at stangen er brukt, men klingen og snellefestet er uten skader - kun noe overfladiske "bruksmerker". Tynn og lekker klinge, og en stang som slett ikke er blitt forbigått av utviklingen de siste årene. Stangtrekket er slitent, og lakken på røret er mer eller mindre borte (sannsynligvis ikke designet for skandinavisk friluftsliv i utgangspunktet), men kvaliteten og håndverket på selve stangen er det fint lite å si på. Nypris i Norge da denne gikk av markedet var på ca 8500,- såvidt jeg husker. Nypris på ebay pr i dag, inkl moms og frakt til Norge, lander på ca 10000,-. Er åpen for bud og prisdiskusjon her, så ta gjerne kontakt på epost (liumandreas@gmail.com) hvis interessert. - Andreas Lium
  5. Dette kan variere ganske mye. Prisen vil naturlig nok avhenge av materialbruk (mengde og type), og hvorvidt jeg skulle tatt meg av innramming. Det er fort 4-6timers jobb pr flue, og materialkostnader på 200-350kr pr stk. Aktuelle rammer koster typisk 150-400kr.
  6. Vandreren

    solgt

    solgt
  7. Noe av produksjonen blir liggende i skuffer og skap, så derfor kan de like gjerne selges dersom noen er interessert i å ramme de inn og henge de på veggen. Kun originale materialer, som kori bustard, florican bustard, blue chatterer, jungle cock etc. Green Highlander, str 3/0 Silver Doctor, str 7/0 The Butcher (mixed wing), str 7/0 Alle bud er interessante, ta evt. kontakt på liumandreas@gmail.com.
×
×
  • Opprett ny...