Gå til innhold

Salvador Fali

Members
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Leker med tanken på å gi bort en fluestang i bursdagsgave til en ung kar, og har primært sett på de to ovennevnte modellene som akkurat nå ligger ute til 800,- på Villmarksbutikken. Hvilke erfaringer har dere med disse? Er det muligens andre stenger som også er aktuelle til rundt tusenlappen?
  2. Har fisket litt på strekket fra Bagn sentrum ned mot Fønhus opp igjennom. Man går sjeldent tomhendt hjem, men størrelsen på fisken er i beste fall 5-600 gram. For ørret over kiloen må du gjerne ned mot utløpet til Sperillen.
  3. Bakgrunnen for spørsmålet er at jeg allerede på slutten av sesongen i fjor opplevde at et snøre som tidligere på sommeren hadde sust gjennom stangringene nesten ikke gled lenger, tross flere omganger med smøremiddel. Nylig fikk jeg et nytt snøre i gave (Evotec 85), men heller ikke det får jeg noe særlig fart i, og antar da at det ikke er snørene det er noe galt med, men selve stanga. Hvordan går jeg i så fall frem med rengjøringen her? Er det nok med en omgang varmt vann og grønnsåpe?
×
×
  • Opprett ny...