Gå til innhold

Jostein Dale

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Jostein Dale vant dagen sist 15. desember 2015

Jostein Dale hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

18 Good
  1. Har aldri fiska etter, fått eller faktisk sett ein Harr så valget var ganske enkelt
  2. Vert plaga med ein del betennelser i høst å ikkje fått fiska noke etter sjøørret. Litt ekstra kjedelig når eg ser dei hopper fra stueglaset.. Men nå er armen begynt å bli bra, så til helga blir det utrygt å vere fisk :D
  3. Fluestang og snelle i julegave til fosterbror min på 12
  4. Har tenkt å gjere det samme med halve verkstaden min i kjellaren til vinteren. Ta eit bildesøk på google etter "fly display" så finner du nok litt inspirasjon (bilde lånt fra google)
  5. Hei godtfolk Tenkte å prøve meg etter sjøørreten og fikk tak i ei vangen stang billigt. Det er ei superior 601. 9,6 fot i klasse 7-8. Snøreopsettet som fulgte med er gammelt og dårligt, og siden eg er ny på sjø fiske ( pleier vanligvis å luffe på fjellet med fluestang) håpte eg at noken her inne kunne gi meg noken hint om ka snører som kan passe til denne stanga og sjøørret fiske?
  6. Fikk 5 bokser med fluer i posten idag som er kjøpt på Facebook auksjon. Gleder meg til å få teste dei!
  7. På veg til Gol for helga med madammen og svigermor. Tok med fluestang og vadere av gammel vane . Er det noken plasser i området som er fint å fiske? Skal bo på Gol camping
  8. Vadejakke og neoprenhansker. Nå kan høsten bare komme
  9. Min første post på dette forumet blir i denne tråden, sia eg fant forumet da eg skulle google mitt siste kjøp som er vadere Valget falt på Rapala Aqualex vadebukse og Rapala vadesko.
×
×
  • Opprett ny...