Gå til innhold

Zulu silver

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral
  1. Er det noen som forhandler Abel sneller i Norge ?
  2. Finnes det forhandlere i Norge , tenker på evt service o.l. Hvordan er det med smøring av kork, hva brukes til det og hvor ofte bør man gjøre det ?
  3. Da ble det ikke helt som jeg hadde tenkt. Endte opp med en Abel BIg Game 4N, dønn strøken. Prisen på drøyt 2000 kr ble for sterk å motstå. Så få vi håpe den gjør nytten på 15".
  4. Mange intresante betraktninger gutter! Danielsson er det ikke mye negativt å høre om, det er åpenbart ett godt valg. Kom over en nydelig ubrukt 15"Loomis på Finn.no til gi bort -pris. Den inngår nok snart ett langvarig ekteskap med en svenske.
  5. Ser det er 30% hos Danielsson på denne modellen nå. Løp og kjøp ??
  6. Ligger noen meget pent brukte Nautiluser(ccf12) på ebay med skagit- snøre til rundt 3,000kr. Frister litt, ser jo lekre ut! Danielsson(l5w8twelve) jeg har kjøpt er ikke prøvd enda, men her føles jo kvaliteten fantastisk ut. Og prisen 2700, rett hjem i postkassen fra leverandør er uslåelig. Gleder meg til å prøve den. Hva med Loop, er det bra ?
  7. Har tenkt å kjøpe meg en ny snelle. Har allerede kjøpt en Danielsson til den ene stangen, men skal ha en til til de to andre. Lurer på om disse er så bra som det skrives om på nett. Kjenner ikke merkene. Er det noen som eier eller har prøvd noe fra disse produsentene ? Ser de er litt dyre, er det noen andre andre merker som er verdt å sjekke ut i samme prisklasse ? Skal brukes på en 13 og 15" stang, # 10
  8. Har en GLoomis fleece vest til salgs. Den har ikke vært brukt, helt ny nettopp kjøpt fra USA men dessverre feil str . Fargen er koksgrå. Str er xxl. Har lagt den ut på Finn.no for 399kr. Er sevfølgelig åpen for bud, men ikke under 300kr.
  9. Noen som har noen erfaringer med disse stengene ? Har kjøpt dette på magefølelse og trenger litt info samt hva som vil være gode snørevalg. 12,6'' er #9/10 og 15'' er #10/11.
  10. Takk for gode svar. Har grublet litt over denne, for å si det sånn. Har også kjøpt meg en brukt Sage graphite lll, 9410-3. Er ny i fisket og lurer på om noen har noe fornuftig å si om den. Det er #9 , 14 ''.
  11. Takk for svar, godt mulig det er en T og ikke en J. Den virker hel og fin, beholder nok den da.
  12. Noen som kjenner dette merket ? Står made in USA og 9-11 på den. Er det søppel ? Bremsen virker ok, men usikker på om den er fornuftig å ta med i Lærdal neste år. Har derfor kjøpt en Danielsson , bare sånn i I tilfellet.
×
×
  • Opprett ny...