Gå til innhold

Roy Vinje

Members
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ja jaggu har vi noen timer i saltlake ja.. mye rart har vi også klart å få til. Allsidighet knuser sneverhet any day of the week.(ble litt engelsk der, hørtes så teit ut på norsk, hehe) Der tror jeg nok vordende generasjoner har litt å lære. Men det er flott at "annerledesfiske" har en så bra og engasjert ambassadør som deg. Hvis ikke hadde det antageligvis stoppet opp på Aftm kl 4 i hvilken som helst fiskesjappe her til lands. ;D Nok en gang, tommelen opp for Robban, norges mest allsidige fluefisker!
  2. Fy flate Robban!! Dette er helt klart min kopp te ja! ;D Knallfine fisker og bra fortelling. Blir jaggu i ekstra godt humør av å lese sånt. Ikke heeeelt umulig du får påheng neste høst hvis du skal dit igjen. Dypvannsfiske med flue er usedvanlig undervurdert og det beviser du nok en gang! Riiiiispekkt!
  3. Ser sykt sterke ut de fiskene der Tore! Men en typisk "rookie mistake" ender som regel sånn på slik fisk..
  4. Hehe ja fine damer har gått foran det meste i sommer.. men er temmelig hjulbeint blitt så det er vel på tide å få fiska litt igjen.. ;D Men Jb er jo inne på en interessant tanke.. hadde ikke vært å forakte å kombinere fine damer og fiske.. hadde det bare vært litt mer plass foran beina i belly'n kunne det jo ha vært snedig å plassere ei lita snelle der.. en god gammaldags blåsejobb mens det hyler i bremsen høres da ikke så altfor ille ut.. det må da være derfor man kjøper seg vadebukser med glidelås??? ;D Men fra spøk til fett hår.. blir det no fiske i kveld eller??
  5. Jadasåneidadå.. Som innehaver av norgesrekorden på Asp leser jeg denne tråden med blandede følelser.. på den ene siden er det jo kjipern at noen har fått større Asp enn meg, selv om den er uoffisiell.. ;D På den andre siden så er jeg overlykkelig over at det ble min beste venn og evig fiskekompis Robban som knuuuuste meg. Da er det liksom ikke så farlig likevel, for det unner jeg deg Robert!! ;D ;D Blir drøøøøy å slå den nå men skal faan meg i hvertfall prøve.. hardt! Grattis til Glenn og Finn for feeeete fisker også.. tipper det ga litt(!) mersmak! ;D ;D Deilig å se så store fisker og at det skjer litt i nærområdet. Det gir jo masse inspirasjon, noe jeg har hatt total mangel på i sommer. Men kribler i pungfestet etter slike rapporter. Dvalen er over!!! Til og med bygd 6 fluer i dag... ;D ;D Ps. fy faan, ikke mangel på næringsvett på de fiskene i hvertfall.. makan til feit Asp! Digg!
  6. Hei.. Det er stort sett Lemon Sharks vi ser inne i lagunen. Men det forkommer også Bull Shrks og noen Tiger Sharks. Ja det er mye andre arter å fiske på der. Det er det som gjør stedet veldig interresant og aldri kjedelig. Selv om det skjærer seg med GT en dag så er det alltid noe annet man kan redde dagen med. Nja det vil si at du må ut med ca 7000usd for bare fiskinga og oppholdet. Så tilkommer jo reisa dit som koster ca 10 lapper.. Så knallbillig er det jo ikke. Og det skal det ikke være heller. Jepp!!! ;) Takk takk Gisle. Ja er definitivt noe å ta med seg videre i livet. Tror jeg kommer til å humre godt i skjegget når jeg sitter å ser på gamlehjemmet å på bilder fra glansdagene.. :) Hehe sant det Olav. De er jæ*** spreke! Og vakre. Sånn liker jeg kvinnfolka og sånn liker jeg fiskene. Ja hvis man vil gjøre noe som man alltid vil huske, er dette et veldig veldig godt alternativ :) Hehe ja det skjønner jeg godt.. Veldig tilfredstillende fisk å få. Det er aldri tilfeldig at man får en trigger. Krevende helt på lik linje med Permit.. Hehe takker og bukker. :)
  7. Hahahaha!! Vet ikke helt om jeg skal være bekymret eller beæret over den påstanden der. ;D ;D
  8. Hei Glenn!!! ;D Du har så rett. Sikkert vanskelig å tro men man blir faktisk lei de greiene der etter en stund også. Så litt gjørmefiske her hjemme er heeeelt greit nå Men kjenner jeg meg rett så tar det vel ikke så lang tid før jeg savner varmen igjen. :)
  9. Hei Stu.. Takk takk! Ja det er ganske værst der nede. Været er ganske ustabilt i oktober og i slutten av april. Hadde jeg skulle dratt dit hadde jeg satsa på slutten av november eller begynnelsen av desember. For da er det lite vind og myye milkfish. ) Trigger får vi på krabber og litt store reker.. men veldig viktig å ha kraftige kroker. De tygger lett i filler en "billig" krok. Forøvrig en av mine favorittfisker der nede.
  10. Får vel legge ut et par bilder til.. ikke så mye fisk men de illustrerer nok hvor fantastisk fint det er der nede.. ;)
  11. Tusen takk folkens.. ;D Bjorni.. Hehe det er alltid godt å spre litt glede i hverdagen. Blir jo glad av å gjøre andre glad vet du.. Tom.. Ja det kan bli ganske bra bilder selv med billig utstyr.. ;) Lars.. det er nok ikke værste stedet å tilbringe vinteren på. Må innrømme det var ekstra deilig når rapporten om ekstrem vinter her hjemme tikka inn på mail.. da var det kos å rigge bonefishstanga og gå ned på stranda (50m unna huset mitt) og kroke opp 15-20 fisk på en times tid. ;D ΛΛЯDΛHL.. Joda jobber som guide der nede. Er andre sesongen. Skrev litt mer utfyllenede etter forrige sesong.. Du kan jo sjekke det ut her hvis du vil.. http://fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=8815.0 macabi.. Takk for det.. Ja det er endel Permit der. Men de er usaklig vanskelige å få. Kroka opp 2 stk selv, men landa ingen. De blir opp til 25lb der. Marius-.. Hehe ja det er temmelig drøye saker. Og bare tenk hvis jeg hadde bilder av ALL fisken vi fikk. Tror ikke det hadde vært nok plass til så mange bilder på servern til Rune gitt.. hmm.. Ja det er ikke noe å lure på det. Er ganske kostbart men det er en opplevelse for livet som alle burde gjøre minst en gang. Skumle er at det sjelden blir med den ene gangen. Vi har gjester der nede som har vært der 16-17 ganger.. Juvis.. Ja C&R på hai.. selv om jeg hadde mest lyst til å stikke kniven i hue på denne her da. Den haien er en gammel kjenning som følger etter oss og spiser bonefish vi kroker opp sammen med gjestene. Fryktelig plagsomt, men den ble borte lenge etter jeg fikk den.. ;D Toggi.. Hehe takk for det.. Hvis det er din våte drøm så kan jeg jo si at det er fullt mulig å oppfylle den. Tror det er åpninger for nye guider der i nærmeste fremtid. ;)
  12. Har vært der siden Oktober i fjor.. Blitt mest jobbing men mye morro også som du ser.. Du kan jo sjekke priser her.. http://www.flyfishseychelles.com/public/publicWrapper.php?t=1&p=priceAndAvailabilityS
  13. Hehe dritbra dette her Robert! Flott fisk! ;D ;D Takk for praten nå akkurat. Blir jo reint inspirert! Føler en sterk dragning mot ørreten nå gitt!!! Men jeg trenger en god guide. Kan jeg leie deg eller??
  14. Okei.. her er noen undervannsbilder.. alle tatt med mitt lille Canon D10.. ;D
×
×
  • Opprett ny...