Gå til innhold

One

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av One

  1. Hm...henger meg på Mortens forslag med tallet 27.
  2. Jørn, jeg må la snella gå til en annen! Takk for tilbudet og skitt fiske!
  3. Hvis du kan oppgi vekt på snella, og det passer til den stanga jeg har...så kjøper jeg snella!!!
  4. Størrelsen på fisken er det ikke noe å "si på"! Bildene derimot, er helt fantastisk bra! Virkelig!
  5. Hei, Kjøper snøret ditt jeg!
  6. Fluer med bevegelig materiale fisker godt! "Det gjør ikke noe om ho er stygg, bare ho vrikker litt på seg"!
  7. Er Rio Dart 7 tilgjengelig så kjøper jeg gjerne!
  8. One

    Timing.

    Interessant! Jeg spilte stortromme i mine yngre dager! Mener selv jeg har fått mye igjen for dette!
  9. Nå ga du meg en god latter! Takk! Det å slutte og røyke krever hinsides mye av en person! Mine 3 første uker var de tyngste! Det blir bare bedre for hver dag som går...selv årevis etter Gratulerer igjen!
  10. Gratulerer! Dette er enormt vanskelig og krever alt hva du har av viljestyrke...og litt til! Men hva hjelper vel det...ser du nœrmer deg 380 dager '"fri" for røyk! Nå kommer det man kaller for "etterslengen" og den er verre enn alle de røykfrie dagene til sammen! Bare vent!
  11. Hei, Vet ikke om det er så mange her inne som binder den fine, blanke siden ned, men du og jeg gjør iallefall det:) Dette er en smaksak vil jeg tro, for det kan resonneres begge veier for hva man velger!
  12. Det meste går med i dragsuget av kapitalismens fremmarsj! Kapitalisme er bra det...men som oftest ikke for miljø! Så lenge vi har noen som ser viktigheten og nødvendigheten av et bedre miljø rundt oss og en ting til...noen som 'handler", så er det fortsatt håp! Kudos til "sarepta" og alle som bidrar!
  13. Grip ja, favoritten min det...14723BL brukte den til det meste av tørrfluer. små kropper på store kroker...kroket godt og ofte nok. Fisker alt for lite til å ha noen klar konklusjon her, men allikevel fornøyd. Opprinnelig fra Sør Afrika, om jeg husker riktig...Ikke spesiellt sterkt "gods" men heller ikke elendig tror jeg...Ser at flere og nyere typer av kroker til tørrflue og nymfe-fiske har spissen innoverbøyd og kan ikke skjønne at disse kan ha spesielt gode krok-egenskaper ved noenlunde hurtig tilslag...Kommer helt klart til å holde meg til "de" som er nevnt ovenfor...
  14. Takker for hjelpen! ™© og muligens også Mustad blir snart lagt i handlekørja...
  15. Skal sjekke ut Mustad sine...bruker mothakeløs selv, enten de er slik fra fabrikk eller at jeg "knepper " dem!
  16. Flotte saker! TMC er nok det jeg handler inn tenker jeg. Har aldrig hatt problem med disse fra gammelt av... Styrken er ment til større fisk, ja! Døgnfluer/caddis i dun/spinner/voksent (imago) stadie er vel det som ligger lengst fremme i tankene...Tradisjonelt hacklet og parachute fluer...
  17. Gratulerer! Du har tatt skrittet helt ut her, vil jeg si. 4 uker a gitt... De mørke realistiske nymfene øverst...er de fortyngede?
  18. Hei, Er det noen som kan gi meg info.om små og lette kroker til tørrfluefiske, som de har god erfaring med? Hovedvekten ligger på styrke! Om den er lett i tillegg er bare positivt:) Krokstørrelse: # "18" #"20" #"22"
×
×
  • Opprett ny...