Gå til innhold

Sven-Kåre

Members
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hadde ikke Arild Blomfeldt en artikkel i Alt om fiske om S. Vangen? Han har sikkert mye informasjon om han.
  2. Sven-Kåre

    Favorittfisk?

    I disse førjulstider er det helst Ørret og torsk som gjelder - helst da i raket form fra Valdres, eller i lutet form. Begge deler glir godt ned sammen med øl og aquavit God jul!
  3. Etter at det i går ble funnet mange døde fisker, så oppfordrer Eidsvoll Fiskesamvirke og Risautvalget ALLE fiskere til å ikke fiske i Risa før årsaken til fiskedøden er funnet. I og med harr observeres med "normal" oppførsel, og ørreten "vinser" rundt, frykter vi at det kan være snakk om en sykdom som kun angreper ørret. Det er heller ikke funnet død abbor, gjedde, mort eller harr. Håper fiskere som er glad i Risa, respekterer denne oppfordringen.
  4. Sven-Kåre

    Telt

    Hest? Kamel? Har bil, og da trenger jeg jo ikke sånne hjelpemiddel! Sjelden jeg er på ekspedisjoner hvor jeg må gå veldig langt, så for meg er dette det ultimate teltet.
  5. Sven-Kåre

    Telt

    Her er teltet jeg skal ha i år! 2 soverom, stor "stue" og ståhøyde. Genialt basecamptelt, men litt tungt å bære med seg..... 27 kilo. Her kan du lese mer. http://www.simplyhike.co.uk/ProductDetails.aspx?StockID=34012
  6. Du kan også finne noen veldig bra harrgrunner i Eidsvoll. Der er det lett å sette ut båt (ved Eidsvoll Stasjon - helt gratis), og sender du meg en PM skal jeg prøve å forklare hvor det kan lønne seg å prøve! Lykke til!
  7. Jeg er enig med Lars Erik og Wobbern. Jeg syns det kan sammenlignes med skateskyting, å sette ut fisk med flue i kjeften.
  8. Fluefiske i Patagonia med Mel Krieger
  9. Får bare liten fisk jeg - men om det er med vilje, eller ikke vites ikke.
  10. Egentlig ganske lett å finne ut.... HM3 serien er designet av Hyvel Morgan, og HMS av Henrik Mortensen. Alt i følge hjemmesiden til Scierra.
  11. Klikk inn på www.thorsbua.no og følg beskrivelsene, så har du CD'n i posten før du veit ordet av det!
  12. SA spissmateriale har jeg ikke vært borti. Min lokale pusher har ikke den, så jeg fortsetter med det jeg anser som det beste - Stroft. Eneste som irriterer meg med Stroft er at det er umulig å lese hvilken diameter det er etterhvert når den blir slitt av (fra spolen).
  13. Skjønner egentlig ikke at fortommen kan bli noen stor utgift i løpet av året? Jeg skifter skjelden fortom i løpet av en sesong. Jeg skjøter på spisser, og det minker lite av fortommen. Jeg bruker selv Scientific Anglers ferdigtaperte fortom, og spisser med stroft. Jeg mener ingen kan konkurrere med Stroft når det gjelder knutestyrke.
×
×
  • Opprett ny...