Gå til innhold

Wickmaister

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Er en sekser stang jeg selger. Skulle stått 906-4.
  2. Orvis Access tilbyr kanskje markedets beste opplevelse til den laveste prisen. Access er en av 2011-nyhetene fra Orvis, og teknologien er inspirert av Helios-stengene. Firedelte lettvektsstenger som det er lett å kaste presist med – god balanse i stanga. Access er laget for allsidig bruk – både i fersk- og saltvann. Stangfakta: Klar mørkebrun karbonfinish (i fargen ”root beer”), matchende eloksert snellefeste, ringer i krom, korkhåndtak. Leveres med tip-flex og mid-flex.
  3. Orvis Access tilbyr kanskje markedets beste opplevelse til den laveste prisen. Access er en av 2011-nyhetene fra Orvis, og teknologien er inspirert av Helios-stengene. Firedelte lettvektsstenger som det er lett å kaste presist med – god balanse i stanga. Access er laget for allsidig bruk – både i fersk- og saltvann. Stangfakta: Klar mørkebrun karbonfinish (i fargen ”root beer”), matchende eloksert snellefeste, ringer i krom, korkhåndtak. Leveres med tip-flex og mid-flex.
  4. Jeg har en strøken access stang som kun er brukt 4-5 ganger.! Jeg ønsker en stang i klasse #4-5. Noen som er intressert?
  5. fantastisk stang som kun er brukt på 4-5 turer. Ønsker meg en god stang i klasse 4-5. Ny pris: Ca 4500,- Kom gjerne med bud. Jeg er også villig til å bytte mot en tilsvarende god #4-#5 stang.
×
×
  • Opprett ny...