Gå til innhold

glenn christensen

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

glenn christensen sine prestasjoner

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Nylige merker

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. kom over denne danske siden - veldig billig byggesett, enten til de som ønsker å bygge for første gang eller kanskje junior ønsker å prøve seg? Komplett byggesett til 175,- DKK + 50 DKK i porto? http://www.pro-fish.dk/dk/shop/5-6-byggesaet-9flue-4delt-5-6-3903.html Firmaet tilbyr også blanks til en svært fornuftig pris.
  2. Litt eldre tråd dette, men prøver likevel. Ser at HiLevel selger CTS blanks nå...... http://www.hilevel.se/spobyggnad/klingor/cts/cts-quartz-klingor.html
  3. Looking good, Truls!! Akkurat ferdig med min "Blue Halo" #4. Mulig jeg ikke er helt objektiv her, men det er en fet stang :-). Clear wraps på ringene gjør inntrykket skikkelig tøft. har litt å jobbe med for å få de helt perfekte. Måtte teste stanga ute idag. Fikk rett og slett flashback fra 70-tallet :-). Denne stanga blir noe helt annet å fiske med....rolig, presist, delikat.....samtidig synes jeg ikke det var såååå begrensinger på kastelengden som jeg hadde "fryktet". Må lære meg å kaste på nytt!! Jeg har lovet deg noen bilder - de kommer her! Takker nok en gang for tråden du sendte meg Truls!
  4. Takker for tips. Her var det flere leverandører som jeg ikke har sjekket ut :-). Det jeg egentlig setter søkelyset mot er at det er synd det ikke er flere Norske leverandører som kan tilby komplette byggesett eller aller helst ett bredere sortiment på deler, slik at du kan bygge "din" stang etter dine valg av farger, type blanks, etc... Mulig det ikke er marked for det da..., men mitt inntrykk er at det er mange som ønsker dette.
  5. Hvilke leverandører i Norge som selger stangemner, ringer, snellefester, tråd, kork, etc (komplett)?? Synes det er "slitsomt" å handle fra flere leverandører for å kompletter en ny stang, samt de fleste leverandører er fra utlandet, som igjen fører til tollbegrensinger, mva, etc. Vet kun om at Dag Midgard selger litt......www.midgarflyfish.com. Finnes det en god liste på aktuelle leverandører i utlandet? Selv har jeg brukt noen som jeg synes har hatt god service og rask levering: www.mudhole.com http://www.hilevel.se/ - Hvilke leverandører bruker dere? /Glenn
×
×
  • Opprett ny...