Gå til innhold

Rolv Seehuus

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  158
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Rolv Seehuus vant dagen sist Desember 28 2017

Rolv Seehuus hadde mest likt innhold!

Om Rolv Seehuus

 • Rang
  Ivrig

Nylige profilbesøk

339 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt i dag?

  ...melder meg på som intressert, etter å ha gjort meg noen erfaringer med samme som Jarle solgte etter ti fluer...
 2. Vadebekledning i Norge

  Vi stemmer med penga, og får det vi betaler for. Rema er representativt for matvanene til folk flest her i landet osv - enkelt og greit. Syns det var lite som provoserte i inlegget ditt @SSamiK. Den store vaderdebatten av 2018 - som nå tilsynelatende pågår i paralell i alle kanaler - er ganske spennende å følge, også her. Bra å se bransjefolk avkrefte rykter om kickbacks og press, og at markedskreftene rår også her, på godt og vondt.
 3. Bindekveld på Grensen 30/01-2018

  Hei, Som nevnt i en annen tråd her, har jeg fått lov til å bruke kontoret vårt i midtbyen til en bindekveld. Addressen er Grensen 5-7 og det er 5 minutter å rusle fra Oslo S - burde være sentralt nok for de fleste Vi har greit med plass, med kaffe,te og vann med kullsyre lett tilgjengelig. Om vi oppfører oss pent, får vi sikkert mulighet til å gjøre det flere ganger! Greit å komme fra 17:30 og utover. Vi må begynne å pakke senest 21:30 - klokka 22:00 går alarmen og det koster pæng (samt at vi ikke får komme tilbake - ref punkt om å oppføre seg pent.) In short: Dato: 30. Januar Tid: 17:30-21:30 Sted: Finn's lokaler, Grensen 5-7. Hvem: Du Jeg tenker printe ut FF-logoen eller lignende og henge på ringeklokka. Fint med en tilbakemelding om hvem som kommer. Velkommen til bindekveld på Grensen, helt uten allsang. Sees!
 4. Fluebindekvelder i Son?

  Ja men da kjør me! Bindekveld på Grensen altså, helt uten allsang. Grensen 5-7, Tirsdag 30. Januar Kan begynne å ramle inn tidligst 17:30 Må begynne å pakke sammen senest 21:30, fordi alarmen går 22:00 (og det koster pæng. Regninga sendes eventuelt til kasserer... ) Skal se om jeg greier printe ut noe gjenkjennelig og henge på ringeklokka, og skrive en litt mer synlig invite. Om noen vil gjøre et tema ut av det, flott Cheers, -r-
 5. Vadebekledning i Norge

  Jeg har ett par guideline hatch vadere. Hatt dem i fem år, og bedrevet mye trening på øvelsen «hurtig kne-trav på myr» i dem. De holder tett - eneste som indikerer at de trenger fornyelse er at de tilsynelatende har krympa i livet (skjønner det kan være vanskelig å tro, men det er helt sant... ) Simms kan ta seg et stev.
 6. Fluebindekvelder i Son?

  Etter en sjekk på jobben - jeg kan bruke våre lokaler til slikt, med forbehold om at vi stikker før alarmen går klokka 22:00. Vi har kontorer i Grensen, fem minutters gange fra Oslo S - burde være sentralt nok for de fleste... Plass er garantert ikke et problem. Hvordan er stemningen for det?
 7. Vannkast på barmark

  Til glede for naboene testet jeg å utvide «teltpluggteknikken» i videoen over med et stykke av et tau med litt egenvekt - 0.5mm diam med kjerne og flettet strømpe - for å simulere ankring. Jeg endte opp med å brukte i overkant av en stanglengde utenfor fortom og med enden festet i bakken. Lengde (og da mengde friksjon/vekt) må selvsagt tilpasses stang og snørevekt. Både løft, sveip og framkast, syns jeg kjentes «riktig» ut hver for seg - i den forstand at jeg kunne se anker lande på riktig sted etter sveip og se snørebukt og snørebane ved framkast. Får teste med tohåndsstanga neste helg. Som Rune sier, timingen blir nok ikke helt 100%, men man må ta det man har - beggars cant be choosers...
 8. Fine farver - hva slags farge/materiale har du på toppen, altså det grønne? (Og har du sjekka om den svømmer som du ønsker?)
 9. Lage sin egen dubbing

  Akrylgarn fra panduro, til noen abbor-imitasjoner jeg tenker lage. Har enda ikke skaffet kardebørster dog... (De jeg fant på kjæledyrbutikken jeg svingte innom kostet litt for mye for meg i dag... Tips?)
 10. Bildelagringsplass

  Hva er den generelle lagringtssrategien rundt bilder? Slettes/nedskaleres de etter en tid? Burde vi ha en størelsespolicy? Vi poster mye og store bilder, som jeg gjetter tar mye lagringsplass (og dermed tar en voksende «cut» av driftsbudsjettet...:) Kanskje ikke helt et support-spørsmål, men. Please humor me...
 11. Ofas utsettingslister for 2017

  Dette var supre greier! Litt av en gullgruve du har samlet her Truls Hva slags detaljgrad har du på datamaterialet? Er det på vann/tjern-nivå tilbake til 2006? Er du villig til å dele tallmaterialet med andre? Dette kunne jeg også tenke meg å kna på
 12. Noe som holder? (Mallard har en tendens til å brekke bare du visker at det eksisterer en busk i nærheten)
 13. Fine pupper, forøvrig. Begge. Får vi se Åsbøs Deset-pupa i databasen?
 14. Hva er horna lagd av?
 15. Har hatt Goslings på todo siden Håvard briefa med sine rett før jul (blir vel på forrige side?) Fire øverste etter Runes beskrivelse her på siden, de fire andre med croppshackle. Dette må jeg si var vanskeligere å få helt konsistent enn jeg trodde - voldsomt sprik i fasong på mallard/rapphøns/cdc-fjær gjorde det bratt Håper de fisker likevel. (Digg å tenke på juni med mindre enn -16 ute...)
×