Gå til innhold

Fred Arve Fahre

Members
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Good
  1. Dette var både tråd og svar helt i gata jeg lette etter. Jeg er av samme sorten, slank flueboks, har fått lurt med familien på Lifjell i Telemark, snakker vel 1000 moh +, nå fra lørdag. Jeg har svært få ess i ermet, å dra caddiser er vel hovedgesjeften, som tidvis gir litt resultat. Hva bør jeg fokusere på å få med meg i boksen? Jeg har jo nå notert meg de gode tipesene over, men her er vi litt tidligere i juli, så det kan jo fort være litt annerledes (?). Hvis noen vet om noen vann med en viss utbredelse av fisk i Lifjell vest så er det også helt innertier. Var oppe såvidt i fjor og så knapt et vak, da skal det ikke mye til før en tøffelhelt begynner å tvile. God sommer!
  2. This. Takk for mange fine responser, selv om jeg innser at jeg beveger meg i trådens yttergrenser. Det ble tur, teltoppsett i drivende regn ved Haldoren ved Grorud/Siljan, og god og kald stemning med bål, pølser, donald og sjokolade. Antall fluekast den kvelden kunne telles på en hardt maltraktert hand, men dagen derpå ble det bra med baksleng på myrvannet lille Haldoren. Tre ørsmå ørreter, i tillegg til litt fluefiskeøving med 10-åringen. Alle hadde minst en støvel-plumping på turen, og alle var enige om at det hadde vært en strålende tur :-) Da er det bare å glede seg til neste mulighet byr seg!
  3. Hei! Blodferskt medlem her, en typisk småbarnsfar-fiskermeriteorienennpraksis-godværsfisker som lar alt annet enn fluestang ligge igjen hjemme når det skal fiskes. Kjenner meg godt igjen i fisker som fort kan forveksles med fingre, og måper uforstående til folk som måler fisk i kilo :-) Så her er det litt å hente. Fluepers på drøye 300 gram.. Poenget, for omsider å nærme meg det, jeg var på "stillevannsfiske" forrige helg, sesongdebut, innover Siljan/Grorud, og kropp, sjel og det meste annet skriker etter en ny tur i kveld. Det susa døgnfluer (Margin/Vesp whatever) og jeg hadde ingenting som ligna i skrinet. Nå har far bundet fluer. Men værmelding er 6-10 grader og regn og diverse, og jeg lurer på: Er slikt drepen for fiske? Hva bør jeg eventuelt ta hensyn til om det skal være mulig å få en kubbe i panna? Unga skal være med på tur, og maser om Monsentilnærming (finne mat i naturen), de kjenner faren sin dårlig. Råd til far? :-) God pinse og godt fiske alle sammen.
×
×
  • Opprett ny...