Gå til innhold

En fiskermann

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://go.to/fiskermann
  1. Jeg har en 5-6 nummer av det danske bladet, mange proffe artikler og bra bilder. All round fiskeblad (dvs. moderne meite, havfiske, trolling etc. i tillegg til fluefiske). Narvesen i Oslo tar iallefall inn den danske utgaven..
  2. Kurs er sikkert ikke så dumt det, men først har jeg lyst til å prøve litt på egen hånd. Jeg lærte meg å kaste uten å gå på kurs. Selv om jeg ikke kaster lengst i verden kaster jeg langt nok til det fisket jeg bedriver. I første omgang er fluebinding bare noe jeg har lyst til å prøve meg på. Må jo ha noen fritidssysler når det er -10 ute og (bortsett fra fiskevideoer og fiskepornonettsider :wink: ) Dessuten, får jeg problemer noe sted kan jeg vel bare spørre her?
  3. tusen takk for fine svar!! Jeg fikk boka "Fluebinding for ferskinger" av Bokklubben Villmarksliv med endel materialer for en stund siden. Sikkert ikke no kvalitetsmateriale men det er vel OK for en nybegynner?
  4. Hvilken bindestikke bør jeg kjøpe??? Jeg har aldri bundet en eneste flue før. Hvor mye bør man betale for en helt OK bindestikke?
×
×
  • Opprett ny...