Gå til innhold

flugu

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. flugu

    Valg av snøre

    Ser nå at det står #6-7 line på stanga mi, finner ikke noe annen merking enn det. Samtidig ser jeg på skittfiske.no sin info om Air cel snøret, at det anbefales å gå opp en lineklasse Så det betyr vel at jeg bør velge mellom størrelse 7 og 8 dersom jeg går for Air cel..
  2. flugu

    Valg av snøre

    Takk for tips og velkomst :-) Hva med størrelse på snøret? Jeg går utifra at navnet 602 på stangen min tilsier at jeg har en kl. 6 stang? Da er det vel naturlig å tro at jeg skal velge et snøre som er merket med #6, men mener å ha hørt at man i noen tilfeller skal gå opp en størrelse på snøre - bør jeg gjøre det?
  3. flugu

    Valg av snøre

    Hei, Som fersk fluefisker trenger jeg hjelp til valg av ny flueline, da det er så mange typer og størrelser å velge mellom. Jeg har en gammel stang; Vangen 602, 9`. Snøret som sitter på er gammelt og ganske slitt, så jeg tenker å kjøpe et nytt. Jeg fisker med både tørrfluer og våtfluer, og ønsker til å begynne med et snøre som kan fungere til begge deler. Pris spiller ikke så stor rolle, men ser jo ikke for meg at det er noen vits i å gå for det beste og dyreste Har dere noen konkrete tips? På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...