Gå til innhold

Tørrflue fisker

Members
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Uff uff uff........ For en fantastisk å unyttig diskusjon Mr: Hermansen har kommet med nå as!!! Håreisende at man ikke har bedre å finne på en å leke natur politi, for du er faktisk ikke det, du tror det " Hahahah " Hadde du bare skrevet en liten novelle om søppling på plasser så hadde det vært greit... Men fy faen at det går ant å stå å avdvare å true fluefiskerne?? Ække det helt sykt i hue... .Nei du burde skamme deg " basta bom " :twisted:
  2. Hermansen, <-------- ( æsj ) Her mr: søppelpoliti deluxe. Ikke kom her å si til en normann som fisker i en norsk elv at han er velkommen eller ikke pga at du sier det, det provoserer meg ++++ sykt mange andre. La meg spørre om et enkelt spørsmål? Tenk om han som har lagt igjen søppla der ikke var en fluefisker eller bare en vanlig skogsrotte? Hva har du til forsvar da?hvorfor ta det opp i dette formet liksom? ring heller jonalister eller noe. eller skal du fortsatt jobbe i F.B.I? eller gjøre som en bra mann å ta med søppla å glemme det, eller true oss normenn når du har så uflaks at du er svensk?. forresten? finnes det ikke et fluefiskeforum bare for Svensker`?. det er greit nok at du blir provosert av at folk kaster søppel, men den holdninga di gjør at jeg blir så irritert at jeg skal få 10 trailere med gjendekjeks papir å strø det utover både elva å huset ditt:) haha! det virker som om du drar opp denne diskusjonen kun for at du hvet hvor denne elva er... sånt blir jeg å naboen min flau av:) så hold kjeft, fisk med flue å ikke legg deg opp i hva alle andre gjør, vær en mann å plukk det opp?. siste fråga: hvilken rett har du til å si at du skal knekke andres fluestenger å kaste di osv? hadde du gjort det med min T&T horizon 2 skulle jeg stikki en 5 meters lang kaktus opp i den illluktende ræva di. ok??? Anbealles ikke. Med Vemmelig Hilsen Från Eirik :mad: :mad: :mad: :mad:
  3. flyops, Clue er å ha tolmodighet. Vent de det våkner i elva. ! Nymper det ingen klasse over mener no jeg. Like greit & ta meg the regular fishing stang and put some maggot on and trow it in the water...... Vent gutten min, veeeeeeent:) hehe!! Men nymper er vel ok i sånne forhold det hvis det er morsomt:) :mrgreen:
  4. gullhode nymper?? bare ulemper :evil:
  5. Det begynner & hope seg opp med meldinger om at folk begynner & prøve seg på både harr & ørret nå.... Det blir jeg faktisk sint & drit lei av..! for det fins faktisk folk som har sjefer som setter deg opp kveld evry fucking day & går glipp av ting som heter, klikkinger, fluefiske, " stooooooooooor " ørret, harr, ikke minst laue:) jeg har fader ikke en gang fått en laue... så jeg lever i drømmen om den store ørret, dagen etterpå sparker jeg i veggen & kaster opp. Hvor i helvete er ørreten på 2 kg på fjærmygg str 22 som jeg tok i går i en hardt ramma foss??? Nei faen, det var jo bare en drøm for crist sick.. Så lykken er ikke hos alle...! men men! jeg gidder ikke & mase mer om det, bestiller meg heller en tur til finnmark i midten av mai & slutter jobb, kverker kona å fisker som en brutel hingst:) :mrgreen:
  6. Nå lyser sola som en ballong over ullensaker/akerhus. 20 pluss grader..! så sving av stang dagen lang med en fjærmygg eller 5 i sin hand:) dæven:) det blir bra gutta<----
  7. Lars Erik, Gjedde ja:( høres slettes ikke bra ut:( Gjedda hører ikke til på sånne plasser:)
  8. Rune Stokkebekk, Da sier jeg bare takk gud:) dette var en fin melding å få. Sånne tilbud trenger vi. Hvertfall i rena
  9. nicolaj brekke, De bildene der var vakkre:) skulle ønske bare det var i nærheten der jeg bor:(. Men men..3 uker igjen, så jeg kan bare binde litt til<--- Hvet hvor jomfru turen min går i år. Første fisken jeg tok der i fjord var på 1,3. Med små fjær mygg, ny blank fortom så tror jeg dette blir bra jeg:) ikke sant gutta?
  10. nam nam nam! for en fisk:=)
  11. Kjempe grattis<--- Betryggende å se at det virkelig begynner å våkne i vannet så vi fluefiskere kan gå ut... Jeg må si at beina mine er rimelig stressa på vann å ørret nå
  12. Lars Erik, haha! sier søster'n at vadera dine lukter som en konsentrasjons leier<------ haha! da ville jeg byttet ut vadera mine.... kansje være litt grisk å stjele penger å kjøpe en ny
  13. fiskern69, du tok den på 30 minutter ja!! jeg kaster ikke med stenger jeg ikke takler jeg. det gjør kansje du! føler meg ikke helt tilfreds med stenger som viser seg & være i klasse 0,0 . da er jeg imponert over kaste ferdihetene dine . good good!! men hvis du spør 1000 av 1000 fluefiskere. så velger de nok ikke klasse 0 i butikken fremfor en 3-4-5 stang? spørsmål til deG? hva sier du master?? 0er er bare ulempe for fiskinga... kaster mye bedre med en 3'er :evil:
  14. den er selvfølgelig 9 fots etter jeg har knyta på flua. ikke 9 fot før jeg tar på flua da blir det litt kort :shock:
  15. Rune Stokkebekk, Jeg står ikke nøyaktig & måler at ( nå er fortommen 9 fots lengde ) men den er ikke mye over det eller under. Som sagt hva folk liker & bruke er fra hvordan personen som kaster pressisterer flua på vannet. Jeg har fått mange store fiske på 9 fots fortom (( ser ikke på det som noe stort problem )) alle har forskjellige kaste egenskaper ++++. jeg liker korte fortommer, men ikke alt for kort. har erfart at med lengere fortommer så suger kastet mitt & pressisjonen på vannet.! men det som er klue hos meg er at jeg skjøter på fortom ganske ofte.. bruker ratt en boks i uka hvis jeg fisker ofte....... ..
×
×
  • Opprett ny...