Jump to content

Aleksander

Members
 • Posts

  294
 • Joined

 • Last visited

  Never

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det funker sikkert fint For å spare litt peng så kjøpte jeg selv en liten pakke hacklefjær til 20kr fra Wapsi. Var noen små fjær der, nok til et lite knippe fluer, og resultatet ble bra. Har ikke følgt med i tråden her på en stund, må si det har veltet inn mye fint her!
 2. Henger meg på jeg også - Wolfmother er knallbra! Sammen med red hot chili peppers med stadium arcadium synes jeg dette er det beste albumet som er gitt ut i det siste Sitter nå å hører på Led Zeppelin IV, et av mine favorittalbum!
 3. Ble så lei Melodi Grand Prix på tv, så nå sitter jeg og surfer til The who - who's next
 4. Må få takke dere alle sammen for flotte fluer! Med det været vi har på østlandet nå blir det kanskje ikke så lenge til vi får prøvd de første heller? Kunne vært morsomt å vite hvem som har bundet hvilke fluer, min er cdc leptoklekkeren. Ha en fortsatt god helg...
 5. Tøff den snart voksne vårflua di, terje. Ser skikkelig giftig ut! Ble litt imponert over flueboksene til folk her også, mine er jo bare kaos... Så et spørsmål: Hvordan lager dere disse teipvingene til vårfluene deres? Ser dritbra ut!
 6. Jeg må nok hoppe av her... Er bare sånn halveis og får nok ikke tid til å binde ferdig før om en stund. Har en del arbeid som må gjøres ferdig først, også er det hovedlandsrennet som tar halve denne uka. Sorry!
 7. Husker min første som det var i går. Vulgataklekking, tørr royal coachman str. 12 fisket vått, ørret 200g Første på selvbunden var uten fettfinne og ikke tørt, ørret på selvbunden og tørt for første gang i østmarka på maur. Skikkelig fiskepinne.
 8. Hehe, kult. Jeg vil gjerne ha!
 9. Er ikke Devil Bug med hackel nesten samme flua som dyret? Fine fluer!
 10. Nydelig Flue Terje! Jeg har i kveld lekt meg litt med en lånt speilrefleks, jeg har jo null peil på foto, men det ble da ikke så ille? Fluene er litt av det jeg har bundet i det siste, kanskje ikke så veldig revolusjonerende, men de skal nok lure ørreten for det...
 11. Jepp, den var dritstilig! Lykke til med prosjektet, du får legge ut noen bilder av den ferdige snella!
×
×
 • Create New...