Gå til innhold

Aleksander

Members
  • Innlegg

    294
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av Aleksander

  1. Må få takke dere alle sammen for flotte fluer! Med det været vi har på østlandet nå blir det kanskje ikke så lenge til vi får prøvd de første heller? Kunne vært morsomt å vite hvem som har bundet hvilke fluer, min er cdc leptoklekkeren.

     

    Ha en fortsatt god helg...

     

    index.php?action=dlattach;topic=4444.0;attach=6525;image

  2. Wobbern:

    Fine fluer til å være ny i fluebinding! Bare en tanke, men jeg tror du kanskje kunne ha bundet inn cdc flotøren pekende forover isteden for rett opp. Flua du har bundet blir bra slik den er på en bøyd caddiskrok, men på en rett krok tror jeg jeg ville ha bundet den rett forover framme ved krokøyet. Slik blir flua hengende på riktig måte i vannhinna. Håper du ser for deg sånn ca. hva jeg mener :oops:

     

     

    (Ser ut til at bildet er i orden nå, kom ikke opp hos meg heller.)

  3. Nå bindes det vårfluepupper! Disse var først med vanlig flyrite i kroppen og antron som vingesekk, og ble aldri noen suksess. Nå har jeg endret på dem, og jeg må si jeg har trua på disse! De så egentlig litt annerledes intill jeg oppdaget at det faktisk lå vårfluepupper under fluebinding her på fs.no så jeg benyttet Rune sin teknikk med å binde inn vingesekker og antenner isteden. Har bundet disse i Gul, Oliven og Brun.

     

    Materialer:

    Antrondubbing, bakkroppen ribbet med kobbertråd

    Swiss Straw

    Hjortehår

     

    (Litt dårlig bilde, sorry, knipsa ett fort for å legge ut her)

  4. Decieveren er som sagt lett å binde! Ligger bindebeskrivelse på fiskersiden.no tror jeg ;) Når det kommer til hode bruker jeg devcon sin fem minutters epoxy. Fås på en sprøyte med to patroner som gjør det lett å blande riktig og minsker sølet littegrann. Den funker veldig bra, men jeg synes den kanskje tørker litt fort. Til fluer som decieveren må du blande nytt for hver flue ved mindre du er rask. På en annen side slipper du å sitte og snurre på fluene for at epoxyen ikke skal gli utover.

     

    1654.jpg

×
×
  • Opprett ny...