Gå til innhold

Gone_Fishing

Members
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral
  1. Her er en liten snutt på Youtube, som viser hvordan det kan se ut når ørretten tar slikt:
  2. Har favoritt stenger, men favoritt merke virker jo like ulogisk som alle disse eplegutta, som tror at datamaskinen/telefonen deres er bedre enn alle andre, fordi de er dyrere, og har "kul" design.
  3. Vet at både HP og Panasonic har programmer for å formatere minnekort, sikkert flere som har også. Ikke bruk formatering i Windows til minnekort som skal brukes i kamera, det blir feil for bruk med kamera. Husker ikke i farten hva som var anderledes, men bare søk etter SD format, eller lignende i google, og du burde finne et program som gjør jobben riktig.
  4. Kan ikke svare for Mergus, men har også prøvd Veevus bindetråden, synes den er mye det samme som Benecchi i tykkelse og styrke, men er mye jevnere spolet på trådsnellene, så opplever den også som sterk i forhold til tykkelsen. GSP-tråder, Uni Cord, og lignende er nok sterkere, men som vanlig bindetråd som bygger lite, så er den ikke dårlig.
  5. Regner nok med at det er østenprodusert ja, men til den prisen, så tror eg at det kan være noe litt morro å holde på med neste vinter, denne vinteren er satt av i fluebindingens navn. Har bare to splitcane stenger fra før, en østenprodusert Diamondback stang, kjøpt her på forumet, og en Partridge 8'6'' #6, så tenkte at det kunne vært artig å prøve et par andre.
  6. Har ikke nøyaktigheten, og tålmodigheten som trengs til å lage splitcanestenger fra grunnen av, men lurte på om noen av de med litt mer peiling enn meg kan gi noen anbefalinger av taperinger blant blanksene en finner her. http://theanglersroost.com/products/bamboo-blanks/presidential-bamboo-blanks/ Kunne jo vært morro å ihvertfall surra en sjøl.
  7. Når eg ser argumentene til ulvemotstanderene, så ser det ut til at oppdrettsnæringen har mange gode argumenter til hvorfor de er viktigere enn villaksen
  8. Svarte Enda en form for fiske, hadde spørsmålet vært hva er fiske for deg? Da hadde svaret vært en livsstil, men når eg ikke fisker med flue, eller binder fluer, så driver eg stort sett med annet fiske.
  9. Ser at flere sier at Hends Superfine er finere enn Fly-Rite, vil påstå at den virker grovere, men med mye kortere fibre, ( som gjør det veldig lett å mixe farger). spirit river fine &dry og wapsi superfine er jo tydelig finere enn Fly-Rite. Hends har i mine øyne klarere farger, som kan være grei å mixe til selv, Wapsi og Spirit River mer "ferdigblanda Match the hatch" farger.
  10. Flotte Quigley crippel`s, men lurer på om det er noen som har prøvd Bob Quigley's "arvtager" til Quigley cripple mønsteret, hans Film Critic?
  11. C.R. Det trenger ikke nødvendigvis å ha vært multe, det har jo vært en del Bonito (Atlantisk pelamide) her i fjordene de siste åra, fiska på en fisk som etter bildene i vannet å dømme kan ha vært Albacore for noen år siden (ikke sippvak på den), men prøvde dagen etter på noe eg først trodde var samme fisk, men som viste seg å være atskillig mindre, og med ryggstriper = pelamide, den patruljerte en bukt, med små vak i hver ende, før den kryssa over, og begynnte på nytt. Dette var på typisk havabbor plass her i vest (vet du har fiska plassen, tror eg har fortalt Stig om hendelsen, så du vet nok hvor det er). Har også sett multe i samme fjordsystemet, så mye rart mann har sjangsen på når mann bare klarer å rive seg løs fra elva om sommeren (har fått dilla på tørrfluefiske igjen, så har ikke klart dette selv de siste åra).
  12. Er ikke nødvendigvis uenig med trådstarter, mener bare at pollen, slik den er utformet blir et meningsinnlegg, istedenfor en meningsfyllt undersøkelse (det blir forøvrig de fleste forumpoller). Mener personlig at moderatorer burde være litt flinkere til å advare når det blir for mye offtopic i en tråd, eventuellt slette helt unødvendige innlegg, og eventuellt splitte tråder der innlegg sklir for langt vekk fra det tråden handler om, men i seg selv innholder ting/meninger som har intresse for forumets medlemmer,
  13. Det å utforme en objektiv undersøkelse, er ikke lett, så vil ikke påstå at eg kan gjøre det så mye bedre, men ved å snakke om inskrenking av takhøyde, og vise til retningslinjene for hvordan ffs.no definerer takhøyde, så lager du jo en poll, der de som liker å diskutere alt mulig i en hvilkensomhelst tråd kan slå seg på brystet, og si se der, alle er enig med meg. De av oss som måtte ønske en eventuell endring på modereringen vil jo enten være nødt til å stemme med, eller la vær, når forutsetningen for avstemmingen er såpass ensidig.
  14. Denne pollen er jo ferdig "fixa", selv om mange kanskje ønsker mer moderering (sletting av offtopic inlegg/splitting av tråder som begynner å sprike i alle retninger), så vil en jo ikke svare at man ønsker mindre takhøyde. Slik spørsmålene er ordlagt, så vil resultatet bli som trådstarter håpet, det trengs ganske gjennomtenkt ordlegging til for at en skal få noe fornuftig ut av en spørreundersøkelse. Mener ikke at trådstarter bevisst går for et bestemt resultat, men at ordbruken tydlig viser, ikke bare hans standpunkt i denne saken, men også i seg selv vil styre resultatet.
  15. EP er produsenten (Enrico Puglisi) vet at ihvertfall Taimen har inne en del forskjellige produkter derfra.
×
×
  • Opprett ny...