Gå til innhold

Espen Dyrseth

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kommer til å handle meg en stikke jeg er 100% fornøyd med, da dette skal være en langtidsinvestering. Dess mer jeg titter på Petijean-stikka, jo mer får jeg lyst på den. Det som appellerer til meg er den enkle utformingen med kvalitetskomponenter. Egentlig samme grunner til at jeg liker HMH’en. Noen med erfaringer?
  2. Dette viste seg ikke å bli enkelt. Ingen butikker i nærheten av meg med de stikkene jeg ønsker å se på. HMH Standard er fortsatt en kandidat. Regal er lagt litt vekk for øyeblikket. En ny kandidat er Petijean Premier vise. Ønsket meg i utgangspunktet ikke en true rotary, men denne er en kandidat grunnet solid utførelse og kjeft som tar ALT av kroker. Noen som eier en Petijean og kan si noen ord om den?
  3. Ok, så om jeg går for Regal bør jeg gå for stainless kjeft? Er kvaliteten dårligere i den andre, eller tar den ikke de minste fluene?
  4. Skal ha meg en ny bindestikke, selv om Anvil Apexen funker ok. Problemet imo er at jeg føler den er litt «trang». Vanskelig å forklare, men uansett.. Registrerer at mange er fornøyd med Regal og HMH. Begge stikker appellerer til meg. Da spesielt Regal Medallion og HMH Standard. Har ikke behov for true rotary. Binder fluer ned til 20-22, og sjøørretfluer fra 2-8. Har sett på tidligere tråder, men ønsker kvalifiserte vektinger rundt valg dere som eier en av de to ovennevnte har gjort. Håper på gode svar.
  5. Har fått prøvd Freestone-vesten på noen fisketurer nå, og den virker å ha god kvalitet. Stor plass til fluebokser (har med to stykk, en til døgniser og klekkere og en stor med nymfer, flymfer, larver, streamere osv). Kunne tenkt meg glidelås i front, men det er egentlig en bagatell. Kunne tenkt meg egen stikklomme til peangen, så skal se på løsning til det. Ellers en komfortabel, brukervennlig vest jeg kommer til å trives med i mange år.
  6. Har vært på Hip-Pack i mange år nå. Gikk tilbake til Ron Thompson-vesten i år, da jeg hele tiden har hatt problemer med at hip-packen skled ned på rompa, og den var liksom aldri der jeg trengte at den skulle være. Med vesten følte jeg at alt var innenfor rekkevidde, og ble raskt fortrolig med den igjen. Dessverre var Ron Thompson-vesten begynt å morkne opp, etter mange år i kjeller. Endte i dag opp med en Simms freestone vest, etter å ha testet flere modeller og produsenter. Likte også Guide-vesten, men freestone hadde mer en nok lommer, og den var litt enklere, noe som appellerer til meg. Rimelig sikker på at jeg blir fornøyd! Takk for svar!
  7. Ron Thompson-vesten fra 1998 begynner å bli dårlig, og jeg ser meg nødt til å oppgradere. Er det Simms kun som gjelder nå, eller har forummedlemmene gode anbefalinger rundt andre vester?
  8. Har forsøkt å finne filmen overalt på nett. Håper det finnes noen her som har sett den i filler og ønsker å selge den videre.
×
×
  • Opprett ny...