Gå til innhold

fiskern69

Members
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. KONDISJONSFAKTOR=(GRAMX(10 OPPHØYD I 7)): MM3 DORSAL FIN INDEX DFI=(RYGGFINNEHØYDE(MM):FISKENS TOTALLENGDE(MM))X100 GOD JUL OG GODT NYTTÅR TIL ALLE FISKEGALE DER UTE I VERDEN
  2. virker som om dette var et emne uten interesse så jeg tror vi stenger hale greia :cry:
  3. Takk for svaret Henning . Tror jeg kommer til å satse på røye da. Er det noen som vet om et klekkeri i Vest-agder eller noe i nærheten som selger røye :?:
  4. Vet at det ikke er lov uten tillatelse men det kan skaffes. Jeg spurte jo ikke om det var lov,men om hva som skulle til for at den trives :?:
  5. Hva slags forhold skal til for at regnbuen trives og blir selvproduserende? Jeg tenker på PH,FØDE,GYTEMULIGHETER OSV. Noen som har forslag om linker til dette emnet? Har tilgang til 2 fisketomme vann som er uten tilgang til omkringliggende vassdrag. Det var mye stor aure i disse før 1955 da forsvaret :twisted: hadde storøvelse i området #-o . Har tatt PH og Nitritt prøver og alt ser OK ut. PH er på 6,7. Vurderer også andre fiskeslag som egner seg for utsetting. Et av vannene er 93 meter på det dypeste og kunne kanskje egnet seg til røye. Fine gytebekker er det også der.
  6. Ser at det er mange og negative utsagn om klasse 00 men det betyr vel bare at dere ikke tar utfordringen med et smil. Vær lett på handa,bruk ikke kraft vent med fremslengen å se hvor lett det går. Auren bryr seg mye om hva som serveres,men presentasjonen er minst like viktig. Fisker også med kl.7-6-5-4 og 2 og alle stengene kastes på forskjellig vis. Når jeg spurte om fluetips til den kalde årstiden var det til bruk i elver og os.
  7. :idea: SER JEG EN STOR AURE SOM IKKE VIL TA I MØRKET SÅ PRØVER JEG EN MUSEIMITASJON PLASKENDE NED FRA BREDDEN OG FISKET I KORTE KJAPPE DRAG LANGS LAND. HOLD DEG FAST HVIS DU PRØVER,HUGGET KOMMER HARDT OG BRUTALT. :shock:
  8. I SEPTEMBER KJØPTE JEG EN SAGE TLX`7´10" #00 LINE. VEKT:1 1\8 OZ. UTROLIG GØY Å FISKE MED. HAR FÅTT 31 AURER PÅ DEN MEN INGEN OVER 400GR :oops: NESTE SESONG SKAL JEG TA DE STORE :twisted: .SKAL PRØVE LITT I VINTER OGSÅ. ER DET NOEN SOM HAR NOEN FORSLAG TIL FLUER SOM ER BRUKBARE I DEN KALDE PERIODEN :?: HAR HATT HELL MED FJØRMYGGLARVER NÅR ISEN LIGGER PÅ VANNENE,MEN DET MÅ VEL FINNES FLERE LØSNINGER.[/code]
  9. FISKER MYE I DEN ØVERSTE DELEN AV LYNGNA FORDI JEG BOR BARE 30 METER IFRA. LURER PÅ HVORFOR JEG ER ENSOM SOM FLUEFISKER DER OPPE :?: .HAR TATT FLERE AURER PÅ OVER KILOEN OG BEKKERØYER PÅ 400-500 GRAM :shock: . SKULLE ØNSKE DET BLE NOE AV LAKSETRAPPA I KVÅSFOSSEN,SLIK AT OGSÅ VI SOM BOR HER OPPE KAN FÅ GLEDE AV HAVETS SØLV :? . DET MÅ NEVNES AT LYNGNAVASSDRAGET ER FREDET OG FULLT AV SMÅVOKST FISK OPPSTRØMS FOSSEN. KALKINGA AV ELVA SKAPER GODE VEKSTVILKÅR OG AUREN TRENGER KONKURANSE.DET VISES TIL LÅGEN OG TRAPPA I HVITTINGFOSS DER DET IKKE HAR GÅTT UT OVER DEN NATURLIGE INNBOEREN,SNARERE TVERT IMOT.HER LIGGER OGSÅ EN AVSTEMMING OM DETTE. ØNSKER OGSÅ KONTAKT MED FOLK SOM SETTER FLUEFISKE I HØYSETET OG SOM BOR I NÆRHETEN
×
×
  • Opprett ny...