Jump to content

stor_pappa_stensland

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About stor_pappa_stensland

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar, da fortsetter jeg å avslutte bak hodet
 2. Hei, jeg er helt fersk i fluebindegamet. I det siste har jeg bundet en del dubbingmaur. Jeg er glad i å fiske dem, men de er overraskende vanskelige å binde synes jeg. Jeg har begynt å whipfinishe bak hodet, siden hodet og krokøyet blir veldig fint da. I tillegg bruker jeg ofte en annen farge på tråd enn på dubbing sånn at 'kroppen' får en litt annen farge enn hodet og rumpa. Har ikke sett noen whipfinishe bak et dubbet hode før og lurer på om det er noen grunn til det? Kommer dubbingen til å falle av etter 1 fisk? Er det noe jeg ikke hsr fått med meg?
 3. Hei, jeg er helt fersk i fluebindegamet. I det siste har jeg bundet en del dubbingmaur. Jeg er glad i å fiske dem, men de er overraskende vanskelige å binde synes jeg. Jeg har begynt å whipfinishe bak hodet, siden hodet og krokøyet blir veldig fint da. I tillegg bruker jeg ofte en annen farge på tråd enn på dubbing sånn at 'kroppen' får en litt annen farge enn hodet og rumpa. Har ikke sett noen whipfinishe bak et dubbet hode før og lurer på om det er noen grunn til det? Kommer dubbingen til å falle av etter 1 fisk? Er det noe jeg ikke hsr fått med meg?
 4. Halla, jeg er relativt ny med fluefiske, men har holdt på utrolig mye denne sesongen, og har fiska med haspelutstyr hele livet. Fluekastinga har begynt å sitte, og får nå en del fisk og føler meg komfortabel. Det er jo det som er skummelt, har aldri hatt noe kurs og har aldri fiska med noen som kan fluefiske. Har sett masse på videoer på nett. Siden jeg nå begynner å bli komfortabel, og kastinga begynner å gå på muskelminne, føler jeg at jeg burde få noen ordentlige tips av en som væit hva han driver med før det er for sent, og dårlige vaner er blitt muskelminne. Jeg er dog ikk
×
×
 • Create New...