Gå til innhold

Foamdaddy

Members
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.flickr.com/photos/tsletnes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Deilig å kjenne fisk på årets første fisketur :-)
  2. Var egentlig ute etter havabbor - men det ble en kjekk bifangst med sjøørret på 1,8 kilo
  3. Foamdaddy

    Grand slam

    Marbakken: En fager dag i Sandebukta det herrens år 2009 fikk jeg laks, sjøørret og havabbor på samme tur Alle på flue, selvsagt.
  4. Foamdaddy

    oslofjorden

    I svarte..!! Jeg kastet og kastet og kastet og kastet på Hurum i går, uten tegn til liv... Grattis!
  5. Ja, noe sånt. Den blir middag!
  6. Vanvittig vind og regn i kveld! En fisk, før bølger og vindkuler sendte meg hjem igjen..
  7. Rapport fra Nord: Vi var på et fredag-lørdag-søndag stunt etter gjedde i Ruskebukta, Pasvik denne helgen. Fantastisk natur - fantastisk elv/vann - fantastisk potensiale. Men dessverre kun sniper på oss. Sterk og kald nordavind + at vi var der (for) tidlig i sesongen får være forklaringen. Men hit skal vi tilbake... Ikke umulig at den største gjedda lever her oppe. Hvis noen skulle finne på å oppsøke det samme området: bo hos Edith på Pasvik camping. Da får dere servert vafler, ferske gjeddekaker og reinklauvsuppe (!).
  8. Pris ingen betydning? Da tror jeg at jeg hadde gått for denne:
  9. Jeg pratet med en erfaren gjeddefisker i går. Fluene jeg bruker har stort nok krok gap, men han sa at jeg burde klippe vekk siv beskytteren på fluene. Er ingen ekspert men synes gjedda er lettkroket. Ikke er jeg nøye med krokvalg heller. Fisker sakte, dypt med små rykk, den krokes som regel i rykket, Har brukt mye en eller annen saltvanns krok med vannrett øye en kamerat hadde liggende "ett tonn av" Også benyttet noen store laksekroker jeg hadde liggende. Kameraten har fisket litt med siv beskytter og de har kroket greit tror jeg, han benytter en bøyle av mono. Terje Ja den var stor for våre forhold, antagelig største gjedda kommer til å kroke. Ligger ett bilde her: http://fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=14373.msg253902#msg253902 Jeg viste den kom til å hoppe en gang og det gjorde den. 116cm loddrett godt klar av vannet. Hadde ikke sjans til å ta bilde da det skjedde, selv om jeg var delvis forberedt +-11kg med fisk som ruser og tungt dslr i ett hånds grep går bare ikke. Så kult at det svømmer gjedder av den størrelsen i Rena! Har aldri fått noe over 4-5 kilo der.
  10. Hmm - ikke enkelt å vite hva som skjedde. Har krokene du bruker tilstrekkelig stort krokgap? Jeg bruker nesten konsekvent størrelse 4/0, og de kroker godt selv småsniper.
  11. Takk Robban. Det er vel ikke helt i gang enda - lav vannstand og lav temperatur (7 grader i Glommavannet - men 9 og en halv i Nitelva). Ikke antydning til fisk i de nedre delene av deltaet.
  12. Fikk fire gjedder i Øyeren i dag, største fisk var ni kilo. To karer vi snakket med hadde tatt en på tretten i helgen - men de jukset med haspel. Intet bilde dessverre, gjedda tok et supersprang ut av veienettet før fotografen var klar. Gjedda står dypt, fisket med synk 4 snøre og stor teppesild.
  13. Foamdaddy

    oslofjorden

    En tur - en sjøørret på 2,1.
×
×
  • Opprett ny...