Gå til innhold

Henrihl

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Henrihl vant dagen sist 2. juli 2021

Henrihl hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

15 Good

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Henrihl

    Hardy Zane

    Vurderer en ny stang til sjøørret og havabbor i #7. Har funnet et godt tilbud på Hardy Zane 9' #7 nå, er det noen her inne som har erfaringer med stanga? Fisker i dag med en Hardy Demon 9'6 #6, og liker den godt, men kunne tenkt meg en sjuer til større fluer og kraftig vind.
  2. http://flueboksen.no/index.php?route=product/product&product_id=624 Denne tok jeg flere fine fisk på i sommer, lett å binde for nybegynneren og materialer du sikkert har fra før. Fluene du har bundet allerede ser veldig bra ut, og vil garantert fange fisk😊
  3. For å svare veldig direkte på spørsmålet. Jeg anser meg selv som nybegynner, og har brukt en hardy demon #4 de to siste sesongene nå. Jeg kunne helt sikkert klart meg like bra med et billig sett i #5, kansje lært meg å kaste bra enda litt tidligere enn jeg gjorde. Men nå etter to sesonger, mye fiske og faktisk mye fisk i år, er jeg så vanvittig fornøyd med den stanga. Jeg pleier vanligvis ikke føle stort for gjenstander, en fiskestang er et verktøy for meg. Men den stanga er jeg virkelig glad i, og det gir meg noe å bruke netopp DEN selvom jeg har andre stenger. Det gir virkelig godfølelsen å kaste og kjøre fisk på den. Rasjonelt? Sikkert ikke..
  4. Her ble det full klaff i går. Dro ut med kanoen og fluestang i går, og prøvde alle tenkelige plasser. Til slutt prøvde jeg ved siden av fundamentet til en bro, et sted jeg vet holder mye byttefisk. Skvatt til av hugget, og kunne dra inn en kilos gjedde. Min første på flue, men definitivt ikke siste! Nå må jeg bare ha synkesnøre, flere fluer, kansje binde de selv, ekstra spole til snella og... der var jeg i gang igjen ja😁
  5. Jeg har selv en #7-8 stang, men kun flytsnøre til denne enn så lenge. Får prøve å se hvordan det går. Hvor fisker du på sommeren? I sivkanten, eller ved odder og grunner?
  6. Bruker du flyt eller synk snøre? Blitt veldig inspirert til å prøve selv til uka!
  7. Takk, da har jeg noe å gå ut ifra.
  8. Er på jakt etter et flytsnøre til sekseren. Bruksområdet blir å ta over når det blir for mye vind for #4 stanga. Noen tips?
  9. Var ute en tur i går, et lite skogsvann i Østfold få km fra svenskegrensa. Padlet med kanoen og lette etter vak. Endte med to ørret i håven, på 515 og 390g. Begge tatt på black gnat parachute. Min andre sesong med flue, og største fisk på flue så langt, da er man strålende fornøyd.
×
×
  • Opprett ny...