Gå til innhold

Rodman

Members
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Rodman

    The Dry

    Noen som har fått prøvd det nye snøret fra Guideline, The dry. Skal ha meg nytt snøre til min kjære #3 stang og lurer på om noen her inne har fått testet dette ut?
  2. Rapport etter slam deponeringen i Oslo fjorden. Skremmende greier!! www.dagbladet.no/nyheter/2007/03/24/495965.html
  3. Fulgte også med i tråden om Z-Axis. Synes da ikke noen kom med dårlige svar eller svada. Folk skrev jo akkurat hvilke erfaringer de hadde med stanga, og det var vel det som var spørsmålet! Trodde det bare var moderatorene som kunne slette innlegg, eller er det slik at alle som ikke liker svarene de får bare kan slette de?? Synes ikke du Alf Reidar hadde noen grunn til å være misfornøyd med svarene du fikk. Hvis du fortsetter å slette trådene, tror jeg ikke du i fremtiden vil få noen respons lengre!!
  4. Rodman

    Rett linje

    Jeg har også fått sett den nå. Må si meg helt enig med deg Terje. En sann fornøelse og se på Fismen. Lun og fin humor gjennom hele filmen. Som du sier, sikkert ikke noe for de mere erfarne men for min del er det en del konkrete ting å ta tak i. Synes spesielt den delen med kasteproblemer var bra. Der fikk han fram de aller fleste problemer, og viser løsninger på en forståelig måte. Instruksjonene er nesten ufattelig enkle og virksomme. Absolutt en film som skal sees på flere ganger!
  5. Rodman

    Rett linje

    Noen som har sett filmen rett linje?
  6. SØ 11.5 kg tatt i Saltdalselva!! www.saltdalselva.no
  7. Jovisst fines det andre elver. Det er ikke spesielt Alta elva jeg snakker om, men synes generelt prisnivået begynner å bli for høyt. Hvis man samenligner elvene så kan det godt være at man kommer godt ut i Alta med tanke på opplevelser og godt fiske. Men man kan jo også forstå grunneierene på en måte. De har et produkt som de vil selge til høyeste pris, det ville være unaturlig og ikke gjøre det!!. Slik vil det alltid være. Det kan man også se i Beiarelva, det er ikke mange årene siden de åpnet etter gyro behandling, og prisene har steget etter hvert som fangstene har økt.
  8. 1000 for et døgn!!!!! Synes det er alt for drøyt. Greit nok at elva er kjent langt utenfor landegrensene men prisene er kunstig høye. Det kan ikke forsvares at det er på de beste strekningene heller. Det er desverre noe en bare må leve med. Pengene styrer alt. Synes det er for jævlig at vanlige folk nesten blir utestengt fra de beste plassene i elvene.
  9. Ikke noe problem der hvor jeg fisker :mad: Ikke mye temperaturer å skryte over her oppe!. Takker for svar!!
  10. Noen som har anbefalinger til fluer for røyefiske? Legg ut bilder med binde beskrivelse, eller kanskje link til sider som har!
  11. Skitt fiske! Sesongen min starter ikke før den 10. Da blir det en uke i Norges beste lakse elv, Gaula. Drar sammens med 3 kompiser. Gleder meg sinnskt masse. Årets absolutte høydepunkt Det begynner faktisk å bli så ille at det nesten er vanskelig å få sove på kvelden nå. De fleste elvene her i Nordland (Beiarn)åpner ikke før i midten av måneden! Lykke til alle sammen!!!!!
  12. Skal ikke ta noens parti, men kom over et interessant video klipp på NRK. Fikk desverre ikke til å lage noen link til denne. Men gå inn på følgende www.nrk.no Deretter inn på nett-tv. Skroll ned til du finner Ut i naturen. Der er det en post som heter seervideo. Hvis du skroller ned kommer det et klipp som heter: Ørret må opp å gyte. Det hadde vært interessant å høre noen tanker om dette klippet.
  13. Rodman

    Stang med på fly

    Du kan prøve denne tråden. Virker som at det ikke går som håndbagasje!! www.fluefiskesiden.no/forum/viewtopic.php?t=2879
  14. Ja da kanskje vi møtes der!! Jeg har brukt et Tricast snøre fra Guideline i flyt til min #6-7 stang. Har brukt det mest til sjøørret, men har også prøvd det etter ørret i vannet og faktisk etter Beiar laksen. Det er et snøre jeg absolutt kan anbefale til "allround" fiske!!
×
×
  • Opprett ny...