Gå til innhold

simmi

Members
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Aure er kanon bra, jeg reiser dit i påsken nå er i den heldige situasjon at min far bor rett ved sjøen, der renner det ut ei "lakselv", det er ett supert sund på venstresida, og ca 40 m til marebakken! og så er det leopardpunn! som du sikkert har sett på kartet er de ikke langt unna smøla, å det er vell en av norges beste SØ plass.. så jeg anbefaller aure på dt sterkeste!
  2. kanon gøy i vestlandshallen!
  3. flotte greier, men kan snakke med deg om det i morgen da:-) kjenner du foresten ottar bang o torgeir kårbø? for du er vell han landslags killen?
  4. kanon det, er det mulig å melde seg in i bergen casting klubb?
  5. kaster dere kun med 5er stenger hele gjengen? jeg tenkte vertfall å prøve nye scott 7ern min vi reiser 3 unge karer på lørdag:-)
  6. fikk ikke kastet på lørdag :'( var det bra? var dere mange? kommer på lørdag vertfall! ser fram til det
  7. oki, da har jeg noe å glede meg til:-)
  8. 3 spørsmål: må jeg ha med sjekkheftet for å kaste i vestandshallen ? i åsane dette her? er lørdag det er snakk om sant? gleder meg:-)
  9. endeli! stiller jeg, legg ut svar når det nermer seg neste trening;-)
  10. simmi

    Sage til dama !

    vist det viser seg at hun ikke kommer til å bruke stanga er jo saken grei, da bruker jeg den! fisker sikkert ikke mindre fordi, tror ikke fisken tenker, shit homo på elvebredden
  11. simmi

    Sage til dama !

    det river og sliter i meg, men jeg har akkurat bestilt denne stanga på e-bay nå ofrer jeg alt, vist ikke sammboern blir med på fiske nå ryker hun rett på dør! gleder meg til julaften når den ligger under treet, hehehehe, hun kommer til å bli så skuffet!
  12. den grønne der er nok til ørret ja, laksen spiser som regel ikke når den kommer opp i elvene, det er en anadrom fisk som så og si lever og spiser i saltvann, og går opp i elvene etter noen år for å gyte. ja, jeg er fulstendig klar over at det skjer i sjøørret landet
  13. simmi

    Myk 3'er

    heihei, jeg anbefaller på det sterkeste vision 3zone i denne klassen! er så fornøyd med den stanga! lett og få tak i og koster deg kjappe 1600! myyyye for penga
  14. har ikke lest hele tråden,men blir det T-shirts?jeg handler glatt en skryteskjorte jeg
  15. heisann, uannsett hva folk sier så syns jeg vision 3zone er knallbra stenger, har mange av disse selv og vil anbefale deg en 3zone i klasse 7 til fisket ditt! har aldri hatt dårlig erfaring med disse stengen untatt en gang, men det var i en bildør og kan derfor ikke skyldes på produsenten!
×
×
  • Opprett ny...