Gå til innhold

PMW

Members
  • Innlegg

    170
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. PMW

    Din beste stang

    De tre siste årene har det vært CF Burkheimer Trout 8'9'' i klasse 4. Men jeg har akkurat anskaffet meg en Thomas & Thomas Helix 904, så "time will show" hva fremtiden bringer.
  2. Jeg er også i kontakt med Burkheimer nå om dagen via e-post. Har fått til svar at sjefen sjøl ikke er tilstede, og at jeg får svar på mitt spørsmål når han kommer tilbake. Vedkommende som svarte beklaget at han ikke kunne hjelpe meg.
  3. Som den estetiker jeg er så eier jeg selvfølgelig selv verdens peneste stenger, og de er; Burkheimer og T&T :-)
  4. Min første ble tatt her en junidag i 1995. http://kart.gulesider.no/m/a6av0 Her kunne jeg hjemme meg bort, det var ingen som så meg "kaste" med fluestang. Utstyr og flue; Berkley stang #7 og Daiwa snelle med klikkbrems innkjøpt høsten før. Flua var en streaking caddis som var sprayet inn med noe fra cortland som satte noen jævli oljemerker på vannoverflata. Jeg hadde gjennom vinteren lest meg opp på imitasjonsfluefiske. Pål Krogvold var min store helt Ørreten veide ca 200g, og jeg ble den dagen fratatt muligheten til å velge hva jeg skal gjøre på fritiden min Siden ble det mer og mer elvefiske, og til tider mye harrfiske i G-lågen.
  5. Da dette er blitt helt OT, så tar jeg meg friheten til å rette deg. Det heter ; ALI BABA OG DE 40 RØVERNE
  6. Vadebuksene er prod. i USA. De andre tekstilene er PRC
  7. Denne tok jeg 18 juli på kvelden i en liten elv ett sted nord for Sinsenkrysset, og den veide 1.8 kg
  8. Siphlonurus Aestivales
  9. Takk for titten. Kjempefint område dere fisket i.
  10. Jeg måtte jo bare se den i kveld . og støtter moderator jan haukaas fult ut i den anmeldelsen han gir applaus
  11. Ja den er i butikk, jeg kjøpte den på XXL i dag Terje.
  12. Jeg er også spent på dette Min Orvis Battenkill datt i gulvet i høst, og snellefoten røyk. Fikk en e-post fra Sølvkroken etterhvert hvor de opplyste at de hadde tatt over agenturet. Men at de ikke hadde deler til denne snella. Jeg skullle sende den inn, og de skulle se om de kunne hjelpe meg. Tiden for vise hva som skjer.
  13. Hel enig Lasse. Burk'en har knallbra håndtak.
  14. Jeg går og venter på posten om dagen Har fått napp på Preben T Jacobsen Tørrfluefiskeri, førsteutgaven på dansk (1965) Gleder meg!! Blir vinterens hovedbok for meg.
×
×
  • Opprett ny...