Jump to content

Jim Bergsdalen

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

187 profile views

Jim Bergsdalen's Achievements

 1. Ser de har inne ultradisc men ikke ultradisc casette reel
 2. Så Grønberg sport hadde inne en men det er i #8
 3. Bruker NZ ullen også. Dette er ikke noe du bruker disse små #5 stengene på for å si det sånn. ser frem til de kommer i butikk. Dorsey indikator Er helt greit men liker NZ indikator systemet bedre, bare å bruke ull farge det sparer my peng på det.
 4. Den er helt ny, så tenker at det er vanskelig å få tak på denne før til våren fra USA det er ingen i Norge som har denne enda men er det ingen som importerer så bestiller jeg selv lett selv.
 5. He he Perfect for nymfefiske på fjellet med Nymfer mmmmyeah
 6. Endelig en indicator sak som jeg liker lenge før jeg har prøvd den, denne skal jeg ha mange av..genial sak.
 7. Prioriteringer det Truls, man kan gjøre ting halveis eller med full helsveis for det man brenner for mest💪
 8. Har jo sett dette på noen av de store premium merkene I mange år, men dette er jo litt av samme ideen som når en selger WF liner også, liner til et bestemt fiske. Bra salgsstrategi fra Guidelines side.
 9. Du får sjekke om det blir bedre med impregnering på neopren sokkene, hvis ikke er det svetten på beina, jeg bruker alltid potetmel eller talkum.
 10. Noen som vet hvor denne er å få tak i Ultradisc Cassette Fly Reel i Norge
 11. Det som er noe å tenke på er at dyrere stenger trenger ikke være bedre enn billigere stenger men mine premium stenger har et mye bredere bruksområde enn de billigere stengene jeg har. Det som er viktig er hvor skal du fiske? Hva du skal fiske etter, elv, vann, lange kast, korte kast, streamerfiske, tørrfluefiske. De to stengene du nevner er begge kanon bra stenger i feel og bruksområder Orvis H3F er super flott stang mens G lader enda dypere, du kan neppe gå feil med disse stengene uansett.
 12. Du tenker litt som meg, da jeg finner ting jeg har finner som er billig er tilgjengelig uten å måtte ut med masse kronasjer. 😀
 13. Ahh ok, trodde du brukte tynn plast de bruker til nymfer men du har brukt Uv lim og herdet det med ljos 👍
 14. Hei RolfS hvilken str er det på krok og beads?
×
×
 • Create New...