Gå til innhold

Seatrouthunter

Members
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei.....ett lite tips er larkollen. En fin plass!!
  2. Jeg vil anbefale Punch eller Bullit WF7F....... Har brukt Punch de siste 2 årene.....er veldig fornøyd PS. Bullit har en litt kortere klump.....ca.8,5m
  3. Takker for svar.... Den ser jo grei ut. Og billig!
  4. Hei. Jeg har kjøpt meg Pontongbåt, og lurer på om det er noen som kan hjelpe meg med ett tips..... Jeg trenger en stangholder (en bra en)..... Og lurte på om det er noen her inne på forumet, som har erfaring med dette?
  5. Heisann. Jeg kjøpte min i Sarpsborg (Topp Fritid), men de er å få kjøpt på nettet. Fluefiskesiden.no har jo en del linker. Lykke til
  6. Resø,Rossø,Galtø,Bålerød,Saltø og Dynekilen, er alle fine plasser og som ikke ligger så langt fra hverandre. Ikke alle av disse plassene som er bra for vading, så Belly/Pontoon er bra å ha.
  7. Har fått testet den nå i påsken. Mye bedre enn den gamle (vanlig belly(u-båt). Sitter mye høyere og har mye mer drift på båten. Ett lite minus er att det er litt liten rygghøyde på setet.....(jeg er 2 meter lang .) Ellers er jeg meget fornøyd. Du da.....fått testet den??
  8. Har nettopp kjøpt meg en Fish Cat 4(belly/pontoon), og lurte på om noen her inne har no erfaring med denne type båt?? Ga 1900kr ny i butikken.
  9. Var på flere plasser i Sverige i dag...Rossø,Resø,Galtø (nesten isfrie) Var på endel andre plasser å..men bare is. Fint vær...alt lå til rette for bra fiske. Men ikke ett jævla vak!!!! Vanntemp. fra 0,6 til 2 grader. Ingen jeg snakka med hadde fått no (sø). Og en mengde med ivrige nordmenn og svensker med samme mål. Altså en BOMTUR. :shock: Men gir ikke opp.....tilbake igjen i morra eller mandag. Dette var bare en liten rapport for de som er intressert i fiske der nede. (Altså i områdene nord og sør for Strømstad). P.S Er det noen andre her inne som har vært på disse kanter..... ...og eventuellt fått sø??
  10. Det er flere steder rundt Larkollen som er åpne. Man må vasse litt i snøen, men det kan jo lønne seg. +noen steder på Hvaler.
  11. Kombinerte sluk,meite og flue etter sjøørret i mange år. Ifra år 2000, har jeg bare brukt flue. Og fisker stort sett bare etter sjøørret .
  12. Hva er en bra pris på en sånn type stang da.....ca?
  13. Seatrouthunter

    Hjelp

    Har fått ett tilbud på en GLoomis GLX 9"5. 2år gammel, pent brukt til 4500kr. Lurer på om dette er en bra pris? Noen som har en kommentar/forslag??
×
×
  • Opprett ny...