Gå til innhold

Steffen Juul

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Steffen Juul

  1. Steg 1: Set op mod bærsteormen. Det blå skjold af tinsel bindes på både over- og underside. Dubbing kradses ud til børsteormens mange vandret ben. Steg 2: Børsteormen er bundet på en lang streamer krog, og shanks er fravalgt, da jeg tror det skaber kludder på forfanget.... Kystflue bundet på en AHR NS 118 Classic Streamer krog # 4. Sort bindetråd med 2 stk none-lead basisbelastning vandret på hver side af krogen samt hoved med 4 mm sort cyclop beads sort 4 mm. Hale og dubbing med Black Hemingway Peacock som kradses ud til vandrette små ben langs siderne. Skjold på ryg og bug med 2,5 mm bred blå tinsel som bindes med sort monofil tråd. Jeg så første gang en blå børsteorm for et års tid siden fra broen over til Torø, og har være fascineret af denne flotte skabning. Men jeg måtte finde bred tinsel i forskellige festbutikker, og jeg kan konstatere at den anvendte ikke er gennemfarvet, selvom de lovede det, og selvom den både bestod kradse- og afbrændingstesten. Jeg får snart en ny sending disko-tinsel, så må vi se! Jeg overvejede at anvende shanks, men valgte det fra p.gr.a. problemer med kast og vind. Jeg tror på at længden er nok! Kystflue, Blå Børsteorms imitation, Børste Mark (Nereis diversecolor)
  2. Steg 1: Set op mod bærsteormen. Det blå skjold af tinsel bindes på både over- og underside. Dubbing kradses ud til børsteormens mange vandret ben. Steg 2: Børsteormen er bundet på en lang streamer krog, og shanks er fravalgt, da jeg tror det skaber kludder på forfanget.... Vis full flue
    Super spændende flue og flotte helstemte farver. Ligger fluen på vandspendingen med benene også? God gennemgang af flue og materialer som jeg forstår med det samme, selvom jeg er dansk ,-))
×
×
  • Opprett ny...