Gå til innhold

LTPoppe

Members
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av LTPoppe

  1. Skal fiske grunt, også har jeg et sink tip fra før. Men takk for tilbudet!
  2. Er på jakt etter Scientific Anglers Bonefish-snøre i WF7. Ny eller gammel modell. PM eller tlf. 90140631.
  3. Airflo Super Dri Elite WF5. Lite brukt og uten skader. Svært godt allroundsnøre som scorer meget bra i tester, f.eks. her: http://www.hatchmag.com/…/review-airflo-superdri-el…/7711245 Link til produsenthjemmeside, med video og oversikt over tapering osv: https://www.airflofishing.com/…/airflo-super-dr…/75/no/77123 Originalspole og innpakning medfølger. PM, LTPOPPE@gmail.com, eller telefon 90140631.
  4. Ønsker å kjøpe en treer, type Sage RPL+ eller Guideline LPXe (versjon 2 som kom i 2008). PM / tlf. 90140631 / mail LTPOPPE_at_gmail.com -Lars Thomas Poppe
  5. Hvis du selger stang til Jan Ingvar, er jeg interessert i snella (snellene) Enten her, eller på 90140631.
  6. Hva slags snøre er det på 8ern?
  7. Da er det gjort! Adressen min er: Lars Thomas Poppe Klæbuveien 46 7030 TRONDHEIM
  8. Ledige kort, ta kontakt på 913 62 959.
  9. Er ute etter en 5'er-snelle med stor spolediameter, à la Sage Click og Hardy Ultralite. Gjerne med ekstraspole. Er óg interessert i #5-snører, flyt / IM / S1. Lars Thomas Poppe LTPOPPE@gmail.com 90140631
  10. Er ute etter nytt 5/6-ersnøre til fjellfiske, men er ikke så gira på å betale over 700 kr for noen meter plast. Har noen tips til norske (helst) eller utenlandske nettsteder som har tilbud på snører? Ønsker fortrinnsvis SA GPX, Vision extreme distance, LTS Ultimate e.l.
  11. LTPoppe

    SØstang

    Om du spør om stang eller snøre, vil du få en million ulike svar. Foreslår at du søker litt rundt på forumet her, fiskersiden og fluefiske.net, der er det skrevet noen spaltemetre om emnene. Ut fra dette bør det gå an å danne seg en mening om hva som kan passe deg. Helsnøre/klump, F/I osv. Mht stang har jeg de siste årene brukt Guideline, selv om mange her har lagt Aktiv Fritid for hat. Har hatt Tricast 4 9' #7, denne har fungert fantastisk bra både mht lettkastethet, spenst, vind og kjøring av fisk. Selges nå til under 1000 kr hos Agdars i Trondheim. LPXe (RS) er raskere og noe dyrere, men denne får du nok rabatt på på samme sted.
  12. Jeg har hatt problemer med å skjøte vanlig mono og fluorkarbon med kirurgknute, dvs. den har glidd opp under kjøring av fisk. SKjedde ved ett tilfelle med 3 fisk på rad, før jeg skjønte tegningen. Fluoren er glattere, så jeg gikk over til en annen knute jeg ikke vet navnet på, og problemet ble eliminert!
  13. Er det noen som vet noe om røyas utbredelse rundt ytre deler av Ranafjorden/Sjona? (Gjerne PM) Jeg er gira på å prøve dette i august/september, men er usikker på hvilke vann/områder som holder røye. Driver C&S av stor fisk, unngår masseslakt.. Lars Thomas Poppe Lovund
  14. Ferskvannsfiske i ett døgn sist helg ga minst 20 røyer på mellom 3 og 7 hekto, flerparten tatt på spotfiske i fantastisk klart vann. Utrolig spennende fiske, observerte inntil 5 røyer av gangen. Og ca 19 flere røyer enn det jeg betalte flybillett til Finnmark for å få i juni..
  15. Jeg synes røya er "tregere" enn ørreten når den tar tørt, og innbiller meg at jeg har mistet flere røyer enn ørret på tidlig tilslag. Så kanskje det er et poeng å vente noe lengre? Men hvor lett er det å drøye tilslaget når du ser hvite finnekanter i str. 2"4 stige...
  16. Det er tydelig at dere bor i feil del av Nord-Norge.. Nordland in my heart!
  17. Svalbardrøye er en egen røyeart, og det er visstnok ikke mulig å sportsfiske etter den uten veldig mye papirarbeid og styr.
  18. Var på GC (Puerto Rico) for et par uker siden. Det tas stor fisk, men jeg tror ikke du skal forvente det helt store. men pass deg, det er mest halvseriøst der nede, kjenner folk som ble lurt til å fiske agnfisk uken før vi var der... mener det var "White Marlin" Blue Marlin 3 www. bluemarlin3.com går for å være den beste, i tillegg har de en samarbeidende båt som jeg ikke husker navnet på.
×
×
  • Opprett ny...