Gå til innhold

årets drømmestart på fluefiske


wobbern

Anbefalte innlegg

Slappadah! Steve E kysser til-og-med slimete salamandre uten at jeg mister kveldsmaten. Hadde jeg blitt uvel hadde jeg zappet til en annen kanal.

 

Et ganske vanlig fisk/fiskermotiv spør du meg... Vi må ikke legge oss oppi alt og alle som ikke fører en strikt no-kill og no-kiss kodeks, må vi vel?

 

Jeg kom nettopp hjem fra fisketur med gode minner og god samvittighet. Spiste flere fisker *løpe og gjemme meg*. Slapp ut igjen de jeg syntes burde slippes ut av forvaltningsmessig grunner. Husker ikke om jeg kysset noen, men det må i tilfelle ha vært en fin purke av ei hunnørret. Jeg gjorde noe langt mer makabert, nemlig å kikke i magen på en av fiskene jeg drepte. Det skulle du ha sett, Tarjei, skikkelig gørr!

 

Vi må ikke miste gangsynet helt, da. Til og med i Hemsila kan du ta opp fisk (men du må kanskje løpe og gjemme deg etterpå :-). Folk må få kakke sin livs fisk, mener nå jeg (selv om jeg kanskje ville satt den tilbake selv, det avhenger av fisken og situasjonen)

 

-Marius

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et ganske vanlig fisk/fiskermotiv spør du meg... Vi må ikke legge oss oppi alt og alle som ikke fører en strikt no-kill og no-kiss kodeks' date=' må vi vel?

[/quote']

 

jeg har forståelse for at folk vil dokumentere fangsten sin. men jeg synes godt vi kunne innføre forbud mot fiske-kissing. det er rimelig zoo-nekrofilt å stikke tunga inn i kjeften på død fisk da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Erik Eikre
Vi må ikke miste gangsynet helt' date=' da. Til og med i Hemsila kan du ta opp fisk (men du må kanskje løpe og gjemme deg etterpå :-). Folk må få kakke sin livs fisk, mener nå jeg (selv om jeg kanskje ville satt den tilbake selv, det avhenger av fisken og situasjonen)[/quote']Har selv en utstoppet ørret på veggen (stooor) og har absolutt ikke dårlig samvittighet.

 

Gratulerer med kjempefangst wobbern!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...