Ørjan Pretorius Skrevet 21. mars 2022 Rapporter Del Skrevet 21. mars 2022 Bra jobba @RolvS steker du i gryte eller på bakeplate/bakestål? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RolvS Skrevet 21. mars 2022 Rapporter Del Skrevet 21. mars 2022 1 hour ago, Ørjan Pretorius said: gryte Ikke så langt unna - jeg har ei steikepanne med litt høyt lokk. Velter brødet ut av hevekurven på en bit bakepapir, og løfter over i steikepanna (som er forvarmet.) Dusjer hele greia med vann før det går i ovnen under lokk. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RolvS Skrevet 18. januar 2023 Rapporter Del Skrevet 18. januar 2023 Hverdagsbrød (fullkorn havre) 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jarle TL Skrevet 18. januar 2023 Rapporter Del Skrevet 18. januar 2023 RolvS skrev (2 timer siden): Hverdagsbrød Wow! Ser helt proft ut! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bushman Skrevet 11. februar 2023 Rapporter Del Skrevet 11. februar 2023 surdeigsbrød.. lages nesten daglig. skal jeg på fjelltur så er den med, den holder lenge.. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg