Gå til innhold

Bjørnar - Robban og Rune på Bosniatur 2010


Rune Stokkebekk

Anbefalte innlegg

Her har jeg forøvrig et bilde av fluebinderen med de avbildede flueboksene Robban la ut. Han syntes det var morsomt å bruke våre stenger for å vise hvordan man kunne ta fisk i elv. Han var en venn av Sanica, og var bare ute og gikk tur. Han kunne forøvrig noen tyskgloser ( vi kunne også "noen" tyskgloser) så vi kunne konversere litt. Klekkeren jeg la ut var bundet av han. En meget generøs og tydelig dyktig kar.

post-1873-1394988350699_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 209
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Hahaha! For et blinkskudd Bjørnar  ;D

Maten var knall! Eneste som manglet var en god saus av sjy fra det kjøttet der  ;)

Men de hadde ikke for vane å bruke saus så da er det vel like greit uten.

Ja han karen likte å vise oss hvordan man skulle fange fisk på 15cm  ;) Om den er stor eller fin er samma! Bare fange, fange, fange.... Han undra litt når jeg ikke fisket. Jeg prøvde å si at jeg ikke så noen av rett size, ok jeg tar litt fisk i mellomtiden var svaret. Hehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest staffan@epost.no

Etter måltidet måtte vi selvfølgelig på do. Når vi fikk se det gyllne avtredet ga robert opp umiddelbart. Som sporty trønder lot jeg det derimot stå til. Utenfor døren hørte jeg makkeren kakkle om at det der måtte jeg bare glemme iført vadebukse.

Velvel. jeg greide det. Storarbeid var det og! Likevel er jeg glad for at jeg tok bilde før sekvensen. I og med at det var første gangen er jeg rimelig fornøyd med at jeg ikke bommet med mer enn ca 15 cm.

man lærer seg treffsikkerheten etterhvert.....men fy for noe grisegreier!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe.. rett etter at det var for seint, begynte jeg å bekymre meg for det jeg burde tenkt på først.... Er det dopapir her!!! Jeg visste jo ikke hvordan tradisjonene var (vet bare at i Egypt hilses det konsekvent med venstre hånd :-\) Heldigvis hang det en rull med perfekt bleket tolags edeltrefiber :)

Rune: Den personen representerte enda engang forskjellen på filosofi. Han ble over seg av begeistring når han observerte en bitteliten Harr. Skjønte ikke en døyt av at vi ikke såg nytten av å fiske på den. Mere mere - mange mange var holdningen. Men kunne det gjorde han. Han visste hva han holdt på med og!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest staffan@epost.no

hadde jeg kunnet ta med meg NAV penga mine til utlandet.....så hadde jeg vurdert Bosnia....ja vet at det er vinter det, tenk å møtt våren der, rusla langs elvene, jo, det hadde passa meg godt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ting jeg egentlig har lyst til å dele med dere. Dette må ikke missforstås på noen måte, dette er en hyggelig gest fra meg. Og det blir kanskje litt internt når man har vært på fluefiskesiden i 53 dager x timer osv osv. Jeg saumfarte kortlinefisketråden som The Stig laget før jeg dro(thx) og var innom siden til Erik Eikre for å se på nymfer osv +litt annet, men det var noe som cathet mitt øye mens vi koste oss etter endt fiske, og det var en håv som hang på en lampe. Dette blir litt fra koppangtreffen åsså, men den håven, den håven. Den lille håven. Beklager Erik, når jeg så den så tenkte jeg at  nå har faen meg han vært her nede åsså. ;D Ikke mye fisk igjen til oss nå. FFS er et fint sted og det at det bringer frem minner selv i et annet land ,  tommel opp fra meg :D.

[attachimg=1]

post-982-13949883545365_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det som også er fint i Bosnia er at dersom man reiser ned til Herzegovina delen (Mostar mm., så kan man starte sesongen tidligere og holde på lengre enn lengre nord, grunnet et mye mildere klima.  Sarajevo og nordover kan være vintre som er verre enn her hjemme.

Veldig artig lesing på siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

×
×
  • Opprett ny...