Gå til innhold

Sjøørretfiske i Halden\Skjeberg


M3ti

Anbefalte innlegg

Flott fangst Kent ;D Takk for det Pættis ja gi ungene en fluestang før idretten tar dem he he! Var ute en kjapp kveldstur med Smiley i kveld. ble med 3 SØ alle rundt 6-7 hg ei Rødspette på 150 gram samt at vi mista endel fisk den ene var en stor sak som bare rulla seigt rundt i mudderet i skjeberg så greit at den hoppa av :P Fiskene tok utrolig pent og var drit kjipe idag :P Mye folk som er ute å fisker om dagen noe som sikkert gjør prikkefantene noe forsiktig med menyen :P Sies at en guldfisk(Ifølge en forsker ved Høgskolen) har 4 mnd hukomelse en sjøørret bør vel ligge på det samme? Skal ikke se bort fra at det kan være noe i dette. Slike mudderplasser er populære nå å fottrykkene røper at det har vært vadesko her og der. Uansett så skal den jo ha mat så det er bare å peise ut flua ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg og en kompis fiska halvannen time i bussevika, jeg fikk bare en der jeg da, fikk de tolv andre på et sted.. Kompisen min fikk 7 ganske pene, oppunder kiloen iallefall 4 av dem.... Men det var to andre karer som fiska der også, lurte på om det kanskje var dere.. Hehe.. Stolt som en hane, han der ja.. Venter vel noen år før den snart to år gamle frøkna mi får svinge noen fluestang :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ute en tur med hele familien idag, fikk fisket litt og det ble jaggu i meg en flott matfisk på grillen flott Sjøørret på ca 1 kg tatt av junior på crazycritter flue. Etter maten måtte jeg en tur ut da jeg så det ble fin bevegelse i vannet. Fikk 8stykk alle rundt 4-5hg. tatt på hvit semigris. Kjerringa ville hjem og jeg kastet ut grisen mellom to undervannskjær. lot flua synke også dorget jeg flua inn saaakte med noen små rykk. Dette gjorde jeg mens jeg gikk tilbake til land. Idet jeg skulle løfte stanga kjente jeg et lite drag i reke og tenkte jaja vi for sette kroken. Det ga et kontant svar i andre enden av lina og jeg skjønte fort at det var pen fisk. Det gynga tungt i stanga 8) føler jeg fikk satt kroken godt og bestemer meg for å kjøre fisken hardt. 5# står i en flott bue og jeg har to hånd på stanga så slipper kroken og fisken slapp unna denne gangen :P

Vekta på den var nok 1,5-2kg noe som ikke er hverdagskost for meg! Så takk for den flotte kampen du ga meg vi sees snart igjen ;)

post-4163-13949891638972_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja denne trudde jeg satt gøtt men skitt au ;D Viktigste at Junior fikk opp sin 8) Ble skikkelig driv i vannet sånn ved 16 tida idag! Noe som gjorde fisket bra. Synd "gnagesåret" ville hjem :-\ Regner med at fisket var godt flere plasser i ettermiddag og ut mot kvelden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en tur ute med gammeln i går. Prøvde litt forskjellige steder i Skjeberg området, før vi så noe særlig action. Da vi hadde kommet fram til 'siste stopp' og fått kasta litt rundt i en times tid, hogg det seriøst i stanga! Fisken dro lina ut av finga, og raste ut. Herregud så morro!  ;D Etter en solid kamp, viste vekta 1350g. Har vært på en 3-4 turer, uten antydning til fisk, så det var godt med uttelling! ;D Det tok ikke lange tia, før jeg hadde på en til. Den var litt slappere enn den første, men jeg fikk velta den inn i hoven, og den veide jaggu 1,2kg! Endelig uttelling, og morro når det først løsner! Begge blei tatt på wolly booger, den første hvit, og den andre rosa.

Bilde av den første, et slips av en fisk, men fanken så artig! :D

2012-03-24_1818251.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis Atle. synd at den glapp, men men... åssen var det i dag?

Grattis med fangst Stokkis og velkommen til forumet.

jeg var en tur ut selv i går og det ble ca 7 i håven men bare smått, fra 3 - 6 hekto, 3-4 napp som jeg ikke var kjapp nol til å kroke. det løsnet mot kveldinga, kjedelig og stille før det, kun sett noen få vak...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk et par stk på Grimsøya i går!

Var pene fisk,men litt slanke!

52cm og 1,2 og 54cm og 1,3kg.

kan ikke si meg annet enn fornøyd med det!

Blir vel en tur til i løpet av helga...

var ikke borti mindre fisk av en eller annen grunn...

Tatt på wolly bugger,sort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

grattis Hagen, bra str på de ja.

var ute selv en liten tur i Mørvika etter å ha kommet fra en windy tur med gutta i Fr.stad (børstistreff plassen), og det ble to småprikkefanter i Fr.stad og ca 10 små i Halden traktene på samme plassen jeg pleier å få på sånne BLÅSE MYE dager. ikke noe skryte av men koselig tur i Fr.stad og bra med småfisk i Halden. Må ut i Jeløya der gutta tar de store ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...