Gå til innhold

Sjøørretfiske i Halden\Skjeberg


M3ti

Anbefalte innlegg

Ute en runde på et par timer i ettermiddag ga meg en sliten fisk på 5-6 hg i laaang og tynn. Var borti en annen også. Fisket er til de grader tregt om dagen. Maaange timer mellom hver fisk :P Så sild sprutet et stykke ut ved en anledning. Fikk litt trua at fisk jakta i strømkanten, men ti minutter etter på kom syndern minken ;D Fikk filma den he he nysgjerrig liten sak!

Sønnavind noen dager hadde vært greit! Lite, kaldt og klart vann er kilent! Kanskje prøve natta?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Endelig fått tid til en tur til hytta på Karlsøy denne helgen. Var ute i natt og det er tjukt av ørret. Dessverre er det enda sykere med børstemark og til tross for at det konstant vaket fisk på intill en meters avstand fra meg føltes det som et totalt lotteri å få dem til å ta. Ble uten fisk.

Er det noen tiltak man kan gjøre for å ha sjangs når fjorden koker over av børstemark, eller må man bare satse på sine lottoferdigheter? Prøvde meg med en børstemarkimitasjon (har dessverre bare en som så noe større ut og brunere ut enn de som var der), samt en hau andre vanlige "sjøørretfluer".

Ellers var det jo morsomt da. Opplevde dette i fjor sommer også. Enorme mengder sjøørret, men enda mer ekstreme mengder sjøørretmat. Det er vanskelige, men morsomme forhold ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Efter ett års fisketorka så tog jag mig en snabb morgon-tur i går, fick en liten SØ på ca 40 cm och en del hugg innan den enda cdc-reken jag hade med bestämde sig för att fastna en bit upp i en björk....såg en större ørret som jagade småfisk men den var intresserad av det jag hade att erbjuda..;)

Jag fiskade från kl 6 och kl 8 verkade allt liv dö ut...så tidiga tidiga morgon økter är nog det som gäller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Artig med kontakt (Ikke Bjørka) Stefan <<l Traff noe fisk i kveld helt inne ved land i kveld. Stedet var Svenske sida ved Lunnevika. Fikk opp 3 stykk en stor dame og en stor hanne som begge var klare for lek. dama svelga dessverre hele flua å måtte bøte med livet. Mista lysten etter det :-\ Fikk en 5-6hg å som var full av fart. Kaldt vann som ble dratt opp i vindkasta i kveld. Løsner nå <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en tur i dag med kompisen. Vi begynte i Daftø i Sverige ca klokka 7. Det blåste mye, 8m/s vestavind så vi orket ikke mer en 1 time. Da flyttet vi til en område mellom Strømstad og løkholmen. Vi haddet kontakt med to fisk men enda mer vind. Etter 2 timer vi flytta igjen denne gangen til løkholmen. Vi fant en fint bukt som var le og begynte å fiske. Der traff vi! Det var mange smått og alle farget så de svømte videre. Største på ca. 6 hekto. 2 timer etter så begynte å blåse der også så gikk vi hjemme. Litt uflaks med forhold i dag men allikevel var det moro å kaste litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Var ut i går och på tisdag, tisdagen bjöd på en fin kilos fisk som tyvärr "slapp" ur handen vid foto-försök....i samma fadäs så lyckdes fisken slita av tafsen så om någon får en örret med en rosa reke i munne så hälsa från mig!

I går var det svåra förhållanden med blickstilla och klart vatten, turen gav likaväl fisk både på mig och fiskekamraten, även i går var det rekefluer som gällde....både rosa och vit!

Stefan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 1 år senere...
  • 3 uker senere...

På høytid med oppdatering/skriving på "våres" tråd. hadde glemt'n helt bort jeg. kan i samme slengen være enig med Andvoll at det er nok av fisk å få i våre trakter. traff nemlig på skikkelig en  dag og endte opp med ca 40 (sikkert mer men klarte ikke holde tritt med fangsten  mmmoose ). ble ikke så mange deretter men fisk ble det på hver tur. få se hva som skjer i morge. tight lines for de som skal ut

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
×
×
  • Opprett ny...