Gå til innhold

Sverige 2012 SØ Saltvann


Atle L

Anbefalte innlegg

Grattis med flott fiske André ! Var du på øyene eller fra fastlandet? Sildeimitasjoner?

Hei du! Det ble nok landet mest fisk på pattegris i forskjellige farger. De største tok selvsagt orange Jiggy - fisket fortere enn lynet:)  Vi brukte båt og fisket fra land på forskjellig øyer. 

Til vår store glede ble det også funnet en nylig tømt utedass!  Her var det både papir og utsikt - manglet riktignok noe å lese på! Altså en fisketur for historien!

Du får ringe meg så kan vi utveksle litt erfaringer om vær, vind og kartreferanser:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 113
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Mye småfisk inne i helga :P Lite og klart vann gjorde at de store uteble. Fikk besøk i lavvoen av en venn som er kniven til å finne fisk. Han klarte å lure en flott SØ på 2kg inne i ei lur vik på ca 20 cm vann :o Fisken tok til slutt ei helt spesiell flue som ingen andre har lik ;) Artig opplevelse den fisken ga oss <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble en kort kveldsøkt i går kveld mellom 8-10 og i dag tidlig fra 05.00-09.00. Utrolig fine størmforhold og mye vaking i går kveld. Er rimelig sikker på at de tok mygg som kom drivende. I dag tidlig var forholdene like upåklagelige. Alt i alt rundt 20 fisk i håven, og hvertfall 10 som ikke lot seg kroke ordentlig. De fleste 1 kg +- 100g. Utrolig morsomt :D Alle tatt på en liten loppeimitasjon som har gitt meg mye fisk de siste ukene. Skal ta med meg #4 stanga og flytesnøre neste gang jeg skal nedover. Kan bli veldig morsomt ;D

Selv om fisket har vært utrolig bra hittill i år har jeg enda ikke bikket det som for meg er den magiske 1,5 kilos grensa.

Noen tips :P?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Artig med fisk på kg og over, tips til over 1,5 er vel bare å bevege deg mye på forskjellige plasser slik at du får fisket over mer vann ;) Prøv å få til en fisketur i en periode med mye sønnavind\vestlig vind. Da trur jeg du treffer en Purke eller to ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Skal prøve å få meg en nattlig fisketur nedover Bohuslantraktene,hadde vært artig teste sommervannet(ikke bare vårkjøret..)har noen fine plasser fra i våres som skulle vært sjekket ut på denne tiden :D

Satt ut en båt for en kompis på Resø ikveld, masse rugger hoppet å danset i området! Blir helt klart noen turer dit til uka med Telt! Om dem tar er en annen ting men dem er innom kastehold ihvertfall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei dem er ikke det nå, alt for mye naturlig føde i vannet nå som gjør det vrient å fange dem. Artig er det allikevel å se dem hoppe ut av vannet <<l Hva slags fluer er å anbefale nå? Når den kommer inn om kvelden langs med land er det vel ikke sild dem jager? lopper, eller reker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På kveldstid med klassiske vak hvor de beiter tett på vannfilmen så er tanglopper et must. Men i disse tider hvor flygemaur og andre landinnsekter klekker på dagtid/kveld så gjelder det å følge med på vannfilmen :) Men forsiktige sipvak er typisk loppeføre. De er ikke vanskelige å be dersom de er på loppekjøret  <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når SØ hopper kan det være av mange grunner. Den kan hoppe for å skremme vekk annen fisk som kommer inn, eller for å riste av seg lus\ eller annet rusk. Det er som kjent mye vegetasjon å drit inn ved land på sommeren. Dette er noe jeg har hørt, men vet ikke om det stemmer. Er jo en teori det da når den ikke vil ta en saftig streamer. Så lopper og reker er vel det SØ er inne for å spise på kvelden\natta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...

×
×
  • Opprett ny...