Gå til innhold

Min første bok


BjørnarSkj.

Anbefalte innlegg

Vet ikke om jeg har møtt noen før som har skrevet bok, så dette blir stas!!

Staffan har vel skrevet bok, og den karen har man jo møtt!! Staselig å kjenne kjendiser ;) Men har ikke lest hans bok.

Nå har også jeg fått boken til Bjørnar og det ser skikkelig bra ut. Gleder meg til å lese den.

Eirik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 62
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Hallo .

Tusen takk for trivelig respons. Hyggelig å høre at boka dukket opp i kassen til Royken og hehe. Arcticflyfish .. boka de er sendt. Den dukker nok opp rett over helgen tipper jeg.

Det går litt sseinere enn jeg hadde håpet. Mye å sette seg inn i og mye å forholde seg til . Jeg har nå overlevert all logistikk til min kone Lisbeth, som er ryddigheten selv.

Selv har jeg vært på en utrolig flott todagerstur under presenning i sludd og kulde nå. Våren er særdeles sein i Trøndelag i år når man beveger seg tre- fire hundre høydemetre over havet. Et lite solgløtt og vindstille på kvelden sørget likevel for at ørreten plukket - digre - fjærmygg på filmen. To dager på tur med tre kvarters vak og fiske er myyyyyye bedre enn ingenting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...

I sommer ga jeg ut min første bok - Fiskesommer. Her får dere hør om endel av de utfordringene man møter fra våren og utover sommeren. I tillegg er det endel erfaringer fra NordNorge. Man kan finne inspirasjon, skildringer, skråblikk i boka.

Ettersom det nærmer seg svartvinter og jul. Det hadde vært hyggelig om nen vil slå ihjel litt vinterdepresjon med fluefiskelitteratur. Bestilling kan gjøres på PM her, eller på telefon 95102704. Prisen er 280,-

Bjørnar Skjevdal

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...