Gå til innhold

Bergen


eriken

Anbefalte innlegg

Gamal tråd som fortener litt meir liv.

 

Er ny-frelst Ekso fan og ser nok for meg at eg hamnar mykje der oppe til sesongen 2016. Men i kvardagen hadde det vore greit med eit vatn i nærleiken.

 

Nokon som har tips til eit tilgjengeleg vatn ved kollektivtransport evt. til fots med telt? Les ofte at det skal finnast spanande vatn i Bergen, men eg har enda til gode å oppleve det. Har gitt opp å prøve mange av dei. Mykje fordi eg ikkje er fan av gjedde og 50 gr aure. Mykje fordi eg enda har til gode å nyte urban fishing. Stod og vassa i gamle syklar og tomflasker i Nestunelva èin gong, det var fyrste og siste gongen.

 

Er det nokon som kan tipse om eit godt vatn? Praktiserar utelukkande C&R. <<l 

Eventuelt pm - dersom det er ønskjeleg å halde det hemmeleg  :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Var en tur med stangen ikveld i en grunnvik på Sotra , var på jakt etter rømt Regnbue ørret ! Så en fisk med det samme eg rigget til utstyret  , men om det var bue var ikke lett å se .! Brukte en Winston B3-SX #7 med en Airflo intermediate fast glassline med en orange selvbundet reke . , krok nr 6 . Eg fik oppet ganske langt kast og sa til meg sjøl " dette var et kjempekast" !!! lot reken synke litt i det samme smalt det på en fisk , den tok steinhart og hadde 3-4 sprang i luften og eg kjørte den knallhart og fikk den på land i fjæra. Det var faktisk den fineste regnbuen eg har tatt 56 cm ca 3 kg og blank uten en eneste lus , helt utrolig !! Winston B3-SX er en fantastisk stang ,( Punch i massevis) <<l  Det viktigste er å få fatt på den rømte Regnbu ørretene  de har ingenting i vår fauna å gjøre :-\

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...