Gå til innhold

Nidelva skrudd av?


Oddgeir

Anbefalte innlegg

Han har tjuvfiska laks i de nedre delene..... :)

det frister det frister ;D

ble nå tre stk idag, lengste 47 cm :) så får jeg bare håpe han overlever lenge nok til å bli fin og tjukk, så kan jeg treffe han på samme sted :)

var tre stk som vaka på samme sted. lurte to av de, men den tredje ville ikke ta noe.

på tørt for de som synes dette er viktig.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enormt mye vann i Løkaunet i går kveld. Kjentes iskaldt ut, ingen vak å se.

snakka men en eldre mann som bor ovenfor løkaunet, og han sa at de skrur av/på hver dag, så om de fortsetter slik, blir det nok ikke varmt nok oppi der for bonanza fiske, desverre.

heldigvis har vi masse andre elver og vann å velge imellom :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nidelva.... Jeg må bare le når jeg tenker på alle bomturene opp i iselva mens jeg studerte der. Brrr! Det er jo noen større fisk der, men det er også veeeldig mange små. Det var ihverfall det. Men fin er den! Mange koselige stunder med nistespising og kaffedrikking. Bilturen opp er jo også hyggelig langs snirklende kroker og åsrygger. Man hadde alltid trua på veg opp husker jeg. Nei, den ble min nemesis den elva der. Men det skulle vært artig å ha sett hvordan den var før all reguleringen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

var noen turer i nidelva sommerferien 2011.. hørte om fin snittvekt og "ok" vannkjøring men må si elva var jævla kald får og være i midten av juli da jeg var der...jeg var da ved svean og noen km nedenfor, fikk noe fisk men må si jeg ble skuffa.. men er det noen som kan anbefale en annen elv i nærheten tru? noen mer stabilt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...