Gå til innhold

Island 2013


Morten H

Anbefalte innlegg

Fra 2013 har jeg og Jan Reidar Abrahamsen overtatt uka som Flugfiske i Norden har disponert i den fantastiske ørret- og røyelva Svartá siden midt på 1980-tallet. Det er et stort privilegium, og målet er å føre tradisjonene som FiNs Island-ekspert, reiseleder og gentleman Jan Sekander har bygget opp og tuftet magasinets turer på, videre.

Med utspring i et fjellvann og utløp i en av sagaøyas lengste elver, Skjalfandafljot, er Svartá en drøm for alle som jakter på sitt livs fisk. Å gi garantier er farlig, men vi kan trygt si at det er nok av ørret og røye på mellom to og tre kilo i elva. Adskillig større fisk er ikke uvanlig :)

Det er plass til 7 deltakere på turen. For flere detaljer, se www.mortenharangen.no eller send meg/Jan en pm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Morten, er du medlem av Reisegarantifondet?

Hvis du markedsfører turer til nordmenn, og tar i mot betaling for turene, så er du PÅLAGT av norsk lov å være medlem i Reisegarantifondet. Les Pakkereiseloven. Disse reglene gjelder hvis 2 eller flere av disse elementene inngår: flyreise, opphold, lokal transport, guideing m.m. - Vær OBS på at det "ryddes" i bransjen nå, og at de som ikke er RGF-medlemmer blir anmeldt fortløpende...

Det er nok av folk som synes det "gøy" å selge reiser, men det kreves litt mer ifht norsk lov.

Bare en vennlig henvendelse dette, men kontakt RGF og meld deg inn dersom du skal drive seriøst i bransjen. Du må sette av en god del kroner til RGF, men det er slik det er å drive lovlig business...  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Flemming og takk for tipset  :)

Ble gjort oppmerksom på dette for ikke så lenge siden og har tatt kontakt. Så får vi i løpet av kort tid vurdere om det er verdt pengene/jobben, så lenge vi ikke har planer om å drive større enn en tur i året. En bra ordning, men så langt jeg har rukket å sjekke, virker garantien som kreves underlig høy ift. busjettet vi har. Men - trygt og godt for de som reiser, naturligvis.  

Forøvrig var dette primært tenkt som en foreningstur - en av flere fordeler man har og skal ha som medlem i LFF - men med mulighet for andre til å bli med dersom det var ledige plasser, til en litt høyere pris. Ser ikke hvorfor det skulle være problematisk, ei heller er dette noen dyr tur.

Mvh Morten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...