Gå til innhold

Mårn !


-Lars-

Anbefalte innlegg

  • 9 måneder senere...

Nå er jeg riktignok utmeldt og er følgelig nesten aldri her inne lenger, men en ting er sikkert etter nok en helg med friske tak her inne: Dette forumet trenger denne tråden. Vi må huske at vi lever i et liberalt demokrati hvor vi med våre humane verdier skaper et raust samfunn med stor takhøyde for seksuelle, religiøse og etniske minoriteter. Det er mitt sterke ønske at vi viderefører disse verdiene på dette forum og denne tråden skal minne oss om det! Her er du velkommen! Uansett seksuelle preferanser og hudfarge. Er du svensk eller dansk er du også velkommen (men prøv å skriv norsk, så vi slipper å bli minnet om 400 mørke år under dansk vanstyre eller for den saks skyld om andre verdenskrig og togene som fikk gå gjennom Sverige). Om du fisker i konkurranser, om du spiser salmalaks eller jobber i oppdrettsnæringen, ja det spiller ingen rolle, hev ditt hode! Her er du velkommen!  

Dette er en feelgood tråd hvor vi først og fremst dyrker vår felles interesse for fluefiske uavhengig av form, men hvor vi mest av alt går på lavgir og kaster om oss av rosende ord og høflighetsfraser. Ja, det er nesten så vi kjenner hvordan det lukter av en nytrukket kopp Pukka Love når jeg skriver dette. Ha en herlig søndagskveld!  hhhart

Endret av JB.
  • Lik 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mårn igjen :-)

Så herlig å se at det blir pustet liv i denne feelgood-tråden igjen.

Kanskje den eneste tråden på ffs hvor alle er like mye verdt, og en god bamseklem aldri sitter langt inne :-)

Ja, selv har jeg kost meg litt ute i sola i dag, da vi har hatt et fantastisk vær her på østlandet.

Har registrert at husflua allerede klekker, og svermer i solveggen. Skal ikke mer enn et vindpust til før disse havner hjelpesløse på vannet, og den ørreten som ikke knasker i seg slike, den finnes neppe.

Dermed har jeg brukt kvelden til å binde noen imitasjoner av hjelpesløs husflue, og det bør dere også gjøre.

Hei så lenge :-)

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mår`n og mår`n...? ???  Kan være en definisjon på mellomstort rovvilt. Som i aller største grad, livnærer seg på egg/reirplyndring. Men også ser sitt snitt til fastere føde i form av skogsfuglkyllinger og hare/hareunger. Flott grasiøst dyr, med få begrensninger annet enn i vann. Med andre ord, ikke mye å binde imitasjoner av. 8)

Alternative meninger med ordet, kan fort være som et begrep for en handling. Handlingen vil da innebære et objekt og et målebånd/linjal eller tommestokk. Måleobjektet vil i en slik sammenheng, ha en viss betydning, for hvilket trykk man bruker på uttrykket "mår`n". Og man finner ofte uttrykket brukt i grovspråklig tekst. :P

 

........ Også gikk det endelig opp for meg.... Fanden altså... Det står "mårn" som f. eks. erstatning for god dag o.s.v? :blink:

Helsikkes ordspaltninger og skjulte agendaer altså. En kan bli så harm....!! :angry:

 

Mårnings gutter.  Været er lett overskyet og det ligger en kjøl i lufta i dag. Men det er flere myrputter i nærmiljøet med åpne råker i, og det er atter vår i lufta. Ha en fortreffelig dag!  iiinnocent

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mårnings!

Her er det lett overskyet i dag, men vindstille, og fine kasteforhold. Ikke noe klekkinger å snakke om, men humøret er på topp :-)

Snart er det påske, gutter. . . En av de koseligste feriene jeg kan komme på i farta! Da blir det kakao, kvikk-lunsj og appelsin, og kanskje et og annet myggvak på vindstille dager :-D

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mårn mårn !

Har jammen fått både kakao og Kvikk-lunsj i dag, men sitter innendørs og ser Rackelhaner klekke i bindestikka før de forsvinner ned i bokser til gud og hvermann over Norges land.

Banna for 10 år siden på at jeg aldri skulle begynne å binde fluer for salg igjen.  Men når jeg lukker opp døra nå møter jeg stadig meg sjøl som sier: - Mårn dø !

 

Kjellemann

  • Lik 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
  • 1 år senere...

Mårn! 

Lurer bare på om jeg fortsatt er berettiget til å uttrykke meg på forumet, eller om jeg skylder kassereren penger.

EDIT: Ahh, så deilig!

EDIT 2: Fikk tilsynelatende postet dette innlegget, men det dukket ikke opp i siste innlegg-feeden. Blir ille usikker av dette her altså. Faen heller, nå går jeg jo gå helt Fleksnes her. This is Emil, transmitting on fluefiskesiden - can you hear me?! Mayday osv!

Endret av Emil
  • Lik 1
  • Haha 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Mårn,

Leste siste utgåve av Flugfiske i Norden i dag. Som å sette fram et tonn berlinerboller til de som nettopp er slått ut av The Biggest Looser. Trenger sommer.

Ellers kan jeg melde at det ikke ble kano til jul, men det blir en Sportspal på vårparten :6_smile:

-r-

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mårn ja!
Det er nok ei stund til de første vakene dukker opp, men jeg har allerede tenkt på å binde meg en flue. Men jeg tror jeg venter til mars. Vurderer Finnmark til sommeren igjen, men da til elver jeg ikke har besøkt på over 10 år. Kanskje jeg rekker å binde både to og tre fluer innen den tid.
Mårn igjen.

Sent fra min F8131 via Tapatalk

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Marius_A._Book skrev:

Tenkte å binde ei flue i mars jeg også. Og et par i april kanskje. Også binde ca 97 fluer på de to siste dagene før isen går.

Ha! Selv er jeg i full gang. Har laget 9 stk buzzere og to stk myggklekkere. Er egentlig veldig lei nå. Mulig jeg binder 44 fluer på morningen før første tur. Og så 34 på kvelden etter første tur når jeg har lært at ingen av de andre jeg bandt funket, eller var veldig vanskelig å løsne fra trærne.

  • Lik 3
  • Haha 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Mårn,

Hadde en prat på jobben.

meg: Vurderer et par dager i ei lakseelv i sommer.

Bekymret kollega: Nei, det må du for guds skyld ikke gjøre.

meg: Jasså? Hvorfor ikke?

kollega: Har aldri hørt om noen som har kommet tilbake etter laksefiske.

Jajamensan!

  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...