Gå til innhold

Loop Norge


Nordfolla

Anbefalte innlegg

Merkelig at det er så blandede erfaringer her?

Dersom man leser alle meldingene i denne tråden så kan et mulig mønster være:

1. Nesten unntaksvis rask levering av bestilte varer - dersom det er riktig vare er kjøper godt fornøyd

2. Dersom de er fri for bestilt vare så sender de annen vare eller sender ikke i det hele tatt - kjøper klager men klagen overses

Konklusjon: Dersom du tar sjansen på å bestille fra Loop Norge betal aldri på forhånd og betal kun for bestilt vare som du har mottatt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bestilte stang og snøre. Fikk varene etter to uker. Riktig stang kom, men snøret lignet ikke engang på det jeg bestilte. Sikkert tomt for snøret, så har de bare sendt noe de hadde mye av. Har ikke fått prøvd snøret, så det kan hende jeg blir skikkelig glad likavel  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bestilte Lopp evotec stang der nylig med sporing av pakke. Etter ei uke var pakka fortsatt ikke sendt, så sendte jeg en epost,ikke svar.Så en ny epost og da skjedde det ting. Tok ca 12 dager, syns det var litt lang levering.

Har på følelsen av at pakka ikke hadde blidt sendt hvis jeg ikke hadde masa litt...

Litt useriøst?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 4 måneder senere...

Loopnorge.no pumper fortsatt ut utstyr til halv pris, så jeg tenkte jeg kunne dele mine erfaringer med potensielle framtidige kjøpere. 

 

For noen måneder siden kjøpte jeg et snøre derfra (Evotec85), og for noen uker siden ei stang (Xact590-4). Snørehandelen var problemfri - rask postgang og riktig vare. Det samme gjaldt stanga... Helt til den skulle prøvekastes i Nidelva. Da knakk bunndelen tvert av på midten etter kanskje tre kast. Uten fisk i enden av Evotec85-snøret, altså. 

 

Svett, hissig, og med ei nå femdelt stang i hånda, ringte jeg loopnorge.no. "Send skiten nedover straks, så ordner vi opp i det!" var det kontante svaret jeg fikk. Virkelig no questions asked.  I dag har jeg vært på posten og henta min nye, hele, bunndel. Uten kostnad for meg sett bort fra frimerkene jeg brukte for å sende nedover den knekte. Fin timing også, siden fiskekortsalget i Bymarka i Trondheim åpner i morra, og Xacten er den eneste femmerstanga jeg har.

 

Oppsummeringen må være at jeg har udelt positive erfaringer med loopnorge.no: Gode priser, rask levering, og upåklagelig service.   

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bestilte et Evotec 85 snøre på loopnorge.no.

Etter en ukes leveringstid og 150(!) kroner i frakt fikk jeg pakken idag. I pakka lå det en plastpose med påskriften EVO 85 WF5. I posen lå det en kveil med et hvitt og rosa/rødt snøre som IKKE liknet det evotec jeg har sett hvertfall, uten noe orginalembalasje.

Ringte nåværende leverandør i norge av loop og fikk bekreftet at dette ikke er orginalsnøret men mest sannsynlig en gammel vareprøve eller noe liknende. 

 

Loopnorge mener selvfølgelig at dette er orginalsnøret, at han var "tom for snører i orginal embalasje" og at nåværende leverandør ikke vet hva han snakker om, men fikk etter mye om og men beskjed om å sende varene tilbake og at jeg skulle få refundert pengene. Blir spennende å se om det går så lett, etter alt jeg har lest her nå...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

var det ikke snakk om att de evo85 snørene som er røde, var tiltenkt en "bundle" løsning loop hadde med stang snelle snøre, men att de har endel snører på lager da de sikkert har solgt sneller og stenger hver for seg.   tror nok snøret fungerer som det skal selv med rød kontra gul ende...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det vet jeg ikke noe om, men det burde isåfall vært opplyst om synes jeg. Han nevnte ikke noe om dette på telefon, men påstod at slik skulle det bare se ut.

Jeg fikk også beskjed om fra looptackle.no som jeg var i kontakt med at dette ikke var første gang noen hadde ringt dem angående samme problem og visste med en gang hva jeg snakket om og hvor jeg hadde bestilt fra.

 

Det er mulig det fungerer som det skal, men det er ikke den varen jeg bestilte og jeg har ingen garanti for at det er original vare.

Det virker uansett ganske useriøst og ut ifra det jeg leser her kan det jo se ut som at det stemmer ganske bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er prototypen på Evotec snøre. Har vært i kontakt med Loop i Sverige og de bekrefter dette. 

 

http://www.fluefiskesiden.no/forum/topic/21626-hvilket-sn%C3%B8re-kan-dette-v%C3%A6re/?hl=%2Bhvilket+%2Bsn%C3%B8re

Ok, takk for oppklaringen! Mener absolutt at dette burde vært opplyst om på forhånd. Det fungerer sikkert, men det er ikke det jeg bestilte. Jeg sender snøret tilbake og kjøper fra et annet sted neste gang...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er tydelig at han har et lager av prototyper til Evotec serien. Har notert meg forholdsvis mange som har bestilt Evotec 85 i #5 og endt opp med den røde/hvite linen. Men jeg vet også om at noen har fått Evotec 85 i andre klasser i rød/hvit variant. I tillegg til at noen har fått Loop Epic som er prototypen til Loop Evotec stangen.

 

På en annen side så har jeg kjøpt meg en Evotec stang og andre snører hos loopnorge, som har vært gode kjøp. Så lenge man klarer å styre unna prototypene han selger, så er jo prisene relativt lave <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Legger merke til at Loop Norge ikke eksisterer mere på facebook.
Går vel ikke lange tiden før nettbutikken deres er historie heller.
Når folk får brukte stenger og sneller når dem handler der så er det på tide avslutte tullet.
Trur alle skal være glade for at det er nye folk som styrer Loop i Norge nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Oppsummering av erfaringer er vel at så lenge de har det du skal ha, så kan du gjøre en kjempedeal. Hvis de ikke har det, så kan du både risikere å få tilsvarende produkt i prototyper eller andre produkter istedet.

 

Det er vel et gammelt varelager som er på vei ut, og de ser vel sitt snitt til å kvitte seg med alt, koste hva det koste vil. En kamerat av meg handlet der og mottok feil snøre. Han "skulle bare være glad for at han fikk kjøpt Loop til under halv pris". 

 

Jeg sitter igjen med en billig Evotec 2-hånds og et Opti-snøre som jeg er meget fornøyd med. I tillegg til en prototype av et Evotec snøre som jeg sikkert aldri kommer til å bruke. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...