Gå til innhold

TV sendinger fluefiske VM 2013


Gjest Pål Andersen

Anbefalte innlegg

  • Svar 75
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Jeg er endt med at købe adgang til TV2 SUMO til udlandet 129 kroner for en måned.

For at kunne se SUMO på ipad skal man bare downloade en app - som af en eller anden grund ikke er tilgængelig i Danmark... Og da jeg forsøger at streame det gennem hjemmesiden, får jeg at vide, at TV2 Sport Direkte ikke er tilgængelig...

ØV, det skulle vist bare ikke være meningen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sier meg enig i påstanden til den med et relevant forum-navn :P Så et intervju med en av fiskerne (husker ikke om det var på nrk eller youtube) hvor det til og med ble sakt man "må" ryke fisken om den er for stor da det tar for lang tid mtp kjøring av fisken målt opp mot poengene man får. Skulle tro poengreglene ble lagt til rette slik at det ville lønt seg å få en premiefisk på 2kg. Nå virker det jo ikke som om det er noen fare for at fiskerne får en slik fisk uansett, men ville vært synd om man røk fisken fordi den var for stor.

Ellers har det vært mange fine naturbilder til nå, slik andre har vært inne på. Håper det blir litt mer fokus på fiskingen i de neste videoene  <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var det allerede over, og heldigvis har ikke svenskene noen Zlatan i fluefiske, for her slo vi dem  <<l Og det viktigste er jo å slå svenskene, er det ikke ?

Nei, har sett disse innslagene fra vm jeg også, og må vel for min del konkludere med at dette er for spesielt interesserte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...