Gå til innhold

"Avstånd till grannen"


svenerik

Anbefalte innlegg

Leser gjennom tråden og må smile litt.

Vi er så heldige at vi har hytte langsmed ei fin fiskeelv.  Har fått lov av grunneier å hogge trær for å få sol og utsikt mot elva. Har betalt for dette, og jobbet for det også.  Og så har det selvfølgelig også blitt noen fine åpne kasteplasser der.  Men omtrent hver gang vi er på hytta så er plassene rett nedenfor hytta opptatt av andre fiskere.  Selvfølgelig har alle rett til å fiske hvor de vil langs elva, men når de kommer tidlig på ettermiddagen og står der hele kvelden, så synes jeg ikke at de tar noe som helst hensyn til hyttefolket.  Jeg synes det er greit å fiske rett nedenfor  hytta og slippe å gå lange avstander.  Har snudd flere ganger og bare gått tilbake til hytta fordi plassene er opptatt, ønsker ikke  å provosere noen. 

Ønsker tilbakemeldinger på om dere synes det bør tas hensyn til hyttefolket når vi er på hytta, eller om det er jeg som er egoistisk. 

Uaktuelt å stå på gresset i Hagan til dere hytte-eiere, og spesielt hvis dere ER på hytta ;D  ;) Da vil jeg virkelig føle at jeg trenger meg unødvendig innpå...
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Dette handler ikke bare om at JEG vil ha plassen for meg sjøl, jeg eier ikke elva så her er det i realiteten fritt fram for alle. Men, når fiskere ser at vi ER på hytta, de nikker og smiler til oss og stiller seg opp rett nedenfor hytta og blir der resten av kvelden (og kanskje kvelden etter også), så synes jeg kanskje de viser litt lite respekt, på samme måte som trådstarter ytrer. Når vi ikke er på hytta, så er det jo helt ok. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unknown User

;D  ;D Håper vi treffes langs elva igjen neste år Fredrik, da må vi finne et par "småfisk" som vi kan kose oss med...  Vi veit jo sånn ca hvor dem befinner seg

Tror vi tar en date der vi traff hverandre sist. En bra spot den tiden på året. Kanskje den beste. Ingen fare for å trenges med naboen heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...