Gå til innhold

TØRT Fly Fishing


SimenP

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Tusen takk for utrolig trivelige tilbakemeldinger!

Vårt lille filmprosjekt har høstet god kritikk og gode tilbakemeldinger, og dette har så absolutt gitt oss ny giv til å fortsette videre. Vi er allerede godt i gang med neste års storsatsing (ja, tap av potensiell inntekt gjennom sommerhalvåret er en storsatsing ;) ), og ønsker virkelig å gå fullt inn for dette.

Vi satser på å legge ut flere, kortere filmsnutter gjennom vinterhalvåret, og håper å kunne gi ut en ny langfilm av skikkelig kvalitet på sensommeren i 2014. Det virker som det kan være interesse for dette. Vi kommer også med en liten hjemme-designet kleskolleksjon for fluefiskere. Så vi håper å få solgt et og annet klesplagg for å finansiere neste års produksjon – det er den store, hemmelige planen. Med andre ord blir det nok ikke stille fra oss med det første!

Nettsiden og shoppen er nå oppe:

! www.tortflyfishing.com !

Følg gjerne med på hva vi driver med på Facebook også:

! www.facebook.com/tortflyfishing !

10184138515_6aa185ec10_c.jpg

Foto: Marius Huse / TØRT Fly Fishing

Endret av SimenP
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Nyydelig! Så utrolig deilig å se en hel flue-fiskefilm igjen. Ikke kun små porno sekvenser.

Håper på oppfølger til neste år, for dette var virkelig artig!

Artig at det er liv i deg  ;D

He he .. Det er som de sier i Torsdagsklubben : " Dere trodde kanskje jeg var død, men det er jeg altså ikke. Jeg har bare sløst bort en hel ørret sesong på å  bygge meg et hus...."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Da har vi endelig fått opp nettsiden vår, hvor vi kommer til å publisere tekst, foto og video utover våren. Vi har også en egen butikkdel hvor vi selger noen ganske stilige klesprodukter, syns vi hvertfall selv! Produktene er utviklet for å være egnet like mye uten fluestanga i hånda som med. Overskuddet vil gå til å lage mer klær, og utvikle konseptet «Tørt». Les mer om hvilke planer vi har for 2014 på http://tortflyfishing.com
 
Vi har i anledning lanseringen av nettsiden produsert en snutt fra Rena høsten 2013.
Håper dere liker den, og vi setter pris på kommentarer og tilbakemeldinger.
 
- Marius Huse
 
 


 
post-5552-0-94877300-1395261479_thumb.jpg Endret av MariusH
  • Lik 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Hei igjen! Vi gutta i Tørt har gjennom 2014 sesongen jobbet beinhardt for å kunne slippe en ny langfilm i høst. Denne gangen blir det forhåpentligvis en langfilm fra Island, et land vi har vært så heldig å besøkt to ganger i løpet av våren og sommeren!

Vi har også fartet litt rundt i Norge på jakt etter vakende fisk og trivelige naturopplevelser, foreviget i form av film og bilder!

For å korte ned ventetiden noe vil vi legge ut bilder på instagram og facebook! Og dersom du liker det vi holder på med setter vi veldig pris på flere følgere!

http://www.instagram.com/tortflyfishing

http://www.facebook.com/tortflyfishing

Vi har også igjen en del produkter i vår nettbutikk http://www.tortflyfishing.com

 

post-5552-0-83243200-1407690962_thumb.jpg

Endret av MariusH
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

simenfisk.jpg?750


Hoy! Vi er ute med en ny fluefiskefilm på nettet!

Denne gangen er det et timinutters sammendrag fra Islandseventyret i 2014. I tillegg til denne «piloten» kommer det fire episoder på nett – helt gratis!

> SE «PILOTEPISODEN» FRA ISLAND HER <

Hvis dere liker det dere ser er det trivelig om dere «liker» og «deler» filmen vår. Du finner oss på facebook, på instagram og på www.tortflyfishing.com. Der har vi også en liten webshop hvor du kan kjøpe noen kule produkter for å støtte filmproduksjonen vår, selv om den begynner å bli litt utplukket (ny kolleksjon dukker også snart opp!). Vi har et mål om å nå ut til så mange som mulig med fluefiskegalskapen vår, men nisjefilm på nullbudsjett er, og blir vanskelig. Allikevel er vi veldig stolte av det vi har fått til med de begrensede ressursene vi har hatt til rådighet.

PS: Vi har også en drøm, og et lite håp om å bli nominert til en Gullkrok i årets film / filmsnutt, det ville vært ordentlig stas. Så hvis du er ekstra fornøyd med det du ser kan du gå inn og nominere oss:

http://www.gullkroken.no/send-inn-nominasjontips/arets-filmfilmsnutt/

Men først og fremst er det utrolig trivelig med tilbakemeldinger, og det er viktig med litt kritikk så vi kan gjøre ting enda bedre neste gang. Så kom med ris og ros... helst ros, men litt ris også da.


DSCF7340.jpg?751


 

  • Lik 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...