Gå til innhold

Hva har du kjøpt i dag?


Victor P

Anbefalte innlegg

I dag har jeg kjøpt ett liggeunderlag, reservekolisser, regntrekk til sekken, skoimpregnering, superundertøy og 6 øl. Fem av disse tingene skal pakkes i sekken som skal gjøres klar for familetur på Hardangervidda i muligens/forhåpentlig/opptil tre uker. De seks øla er ment som en hjelp til og holde koken utover kvelden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk hentemelding fra posten på Orvis CFO II til firerstanga mi. Første posten min her, og må nevne at den minner meg om et tema i en fluefiskepodcast jeg hørte her om dagen: Hva er den kritiske mengden utstyr man må ha, før kona di ikke legger merke til at du har kjøpt enda mere. K-punktet med andre ord. Jeg vet ikke akkurat hvor det ligger, men har heldigvis passert det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har bundet fluer siden jeg var 15, men gav meg på et tidspunkt tidlig i 20'åra da jeg hadde en mer altoppslukende hobby. Dvs, jeg fisket vel like mye, men kjøpte heller fluene. 

 

Har funnet ut at jeg skal ta opp igjen tråden. Trenger noe å gjøre på kveldstid når unga har lagt seg og kjærringa sitter med podcasts på øret og kryssord i henda. 

 

Men da utstyret har ligget tilnærmet dødt i flere år, så må'n jo ha litt påfyll. Deretter husker jeg at den stikka, en regal-kopi, hadde en tendens til å slippe krokene før jeg gav meg.

 

I går og i dag har jeg da bestilt meg to nye anvil-sakser, lakk, lim, bindetråder, foam, hår, dubbing, tmc bobbin, kroker, med mer, inkludert ei Anvil Apex-stkke. Har ikke godt berserk, men tror jeg har klart å supplere det gamle med noe nytt av ålreit kvalitet til fornuftig pris. 

 

Så da blir det på'n igjen med ørten kombinasjoner av streaking caddis og maur:) Gleder meg til å komme igang igjen.

  • Lik 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hentet Patagonia Rio Gallegos vadere i dag <<l  Prøvet inne,og virker veldig bra! Kjøpte utgaven uten glidelås,da siste vaderen jeg hadde røyk i glidelåsen. Blir spennende å prøve i elven.Genialt system for å legge ned til buksevader <<l

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fristelsen ble for stor gitt, og i dag kom to stk Imago Gaia, en klasse 2/3 og en 4/5

Synes de rett og slett er råstilige!

Lurer imidlertid hva jeg skal med dem... Ikke trenger jeg sneller, og ikke bruker jeg så lette stenger...

Men, kjenner jeg meg selv rett så må jeg nok kjøpe noe så jeg får bygget noen stenger som hører til snellene.

Sikkert gøy å få kastet med så lette stenger også.

Ikke minst å få bygget dem. Tipper det blir klasse 2 og klasse 4.

Snellene er i hvert fall skikkelig kule!

Endret av THJ
  • Lik 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...